Om  
Morten E. G. Jørgensen

DUF-generalsekretær ny kontorchef i Justitsministeriet

Morten E.G. Jørgensen forlader jobbet som generalsekretær for Dansk Ungdoms Fællesråd for at blive kontorchef i Justitsministeriet.

Peter Bjørnbak Hansen

"Det er en gammel drøm at blive kontorchef i JM, og det er en stilling, der er en perfekt kombination af mine interesser for retspolitik, jura og ledelse."

Sådan skriver Morten E. G. Jørgensen om sit nye job som chef for minister- og ledelsessekretariatet i Justitsministeriet. Det er det, man også kalder kontorchef.

Morten E. G. Jørgensen forlader dermed jobbet som generalsekretær for Dansk Ungdoms Fællesråd, som er paraply- og interesseorganisation for landets store børne- og ungdomsorganisationer.

Han har stået i spidsen for rådet siden begyndelsen af 2017.

Før det var Morten E.G. Jørgensen særlig rådgiver for Peter Christensen (V), mens han var forsvarsminister tilbage i 2015 og 2016.

Sideløbende med det underviste han i forfatningsret og EU-ret på Københavns Universitet, og sideløbende med jobbet som generalsekretær i Dansk Ungdoms Fællesråd har han været chef for tænketanken Justitias akademi for talentfulde jurastuderende.

Det fortsætter han i øvrigt med at være.

Morten E. G. Jørgensen er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og har også haft ansættelser som jurist i blandt andet Justitsministeriet og EU-Repræsentationen i Bruxelles.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten E. G. Jørgensen

Minister- og Ledelsessekretariatetschef, Justitsministeriet
cand.jur. (Aarhus Uni. 2012)