Datter udgiver første bog om Glistrup

GLISTRUP: Fredag 25. oktober udkommer første bind af to om Mogens Glistrup, skrevet af hans datter, historikeren Anne-Marie Glistrup, der har haft adgang til farens dagbøger og øvrige efterladte papirer.
Rasmus Nielsen
Fakta

Anne-Marie Glistrup:

Cand.mag. og bondekone. Har været adjunkt med fagene dansk og historie, studievejleder, informationschef, redaktør, freelancer og foredragsholder.

Modtog i 1995 De danske Landboforeningers Initiativpris for fremsyn og initiativrigdom.

Ældste datter af Lene og Mogens Glistrup. 

 


Kilde: Altinget.dk/People's Press

"Fra Bornholm til Folketinget, en biografi 1926-1973, bind 1" udkommer fredag om advokat, partistifter og provokatør Mogens Glistrup, skrevet af hans datter, historikeren Anne-Marie Glistrup (født 1953).

Forlaget People's Press lover, at bogen kommer ind bag den livsglade mand, fordi datteren har haft så direkte adgang til Glistrup samt hans arkiv.

"Med en unik indsigt og brug af Mogens Glistrups dagbøger og øvrige efterladte papirer kan hun for første gang fortælle hele den forunderlige historie om den kejtede mors dreng, der bestemt ikke var født med en politiker i maven," skriver forlaget i en forhåndsomtale.

Dette første bind dækker barndommen og tilværelsen frem til indtoget på Christiansborg i 1973 ved det såkaldte jordskredsvalg. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mogens Glistrup

Partistifter, Fremskridtspartiet, MF, advokat
cand.jur.

0:000:00