Om  
Kristoffer Hjort Storm

DF-rådmand forlader partiet: Held og lykke til Messerschmidt, men det bliver uden mig

Dansk Folkepartis rådmand i Aalborg Kommune og regionsrådsmedlem i Nordjylland, Kristoffer Hjort Storm, melder sig ud af partiet. "Vi har fået en kultur, der er selvdestruktiv, og vi kan ikke vende den spiral, vi er kommet i," lyder det.

Kristoffer Hjort Storm har været medlem af Dansk Folkeparti siden 2010. Nu har han meldt sig ud af partiet.
Kristoffer Hjort Storm har været medlem af Dansk Folkeparti siden 2010. Nu har han meldt sig ud af partiet.Foto: Kristoffer Hjort Storm
Simon Engell Kjøller

Rådmand for senior- og omsorgsforvaltningen i Aalborg Kommune og regionsrådsmedlem i Region Nordjylland Kristoffer Hjort Storm forlader Dansk Folkeparti.

Det skriver han på Facebook.

"Jeg har stor respekt for Morten Messerschmidt, som jeg anser for at være landets bedste debattør og som et meget behageligt menneske, så jeg ønsker ham al mulig held og lykke med partiet. Men det bliver uden mig," skriver Kristoffer Hjort Storm.

Da DF i januar valgte ny formand, stemte Kristoffer Hjort Storm på Morten Messerschmidt. Men den nordjyske rådmand er ikke længere overbevist om, at Messerschmidt kan genrejse partiet.

"Der er sket nogle ting, man ikke kan ændre på. Vi har fået en kultur, der er selvdestruktiv, og vi kan ikke vende den spiral, vi er kommet i," siger han til DR.

Kristoffer Hjort Storm har været medlem af Dansk Folkeparti siden 2010. Fra 2012 til 2015 var han formand for DFU i Nordjylland og fra 2013 til 2014 hovedbestyrelsesmedlem i DFU. Men nu er 12 års medlemskab slut.

"Nogle gange sker der det i et forhold, at man udvikler sig forskelligt. For mit vedkommende har det faktisk stået på i en længere periode, hvilket jeg også har givet udtryk for flere gange. Jeg ønskede ikke, at min udmeldelse skulle flytte fokus fra folkeafstemningen. Derfor har jeg valgt at holde det internt indtil i dag," skriver Kristoffer Hjort Storm.

Fra 2014 til 2018 var Kristoffer Hjort Storm regionsrådsmedlem i Region Nordjylland. Fra 2018 til 2021 var han 1. viceborgmester i Aalborg.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kristoffer Hjort Storm

Kommende MEP (DD), afgående rådmand (DD), Aalborg Kommune (31/10-24), regionsrådsmedlem (DD), Region Nordjylland
Gymnasial

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024