Om  
Jørn Dohrmann

DF'er er ny landbrugspolitisk næstformand i den tredjestørste EP-gruppe

MEP Jørn Dohrmann (DF) er blevet udnævnt til næstformand for landbrugspolitikken i Europa-Parlamentets tredjestørste gruppe, Europæiske Konservative & Reformister (ECR).

Kiki Qvistgaard

Dansk Folkepartis Jørn Dohrmann er EU-Parlamentets ECR-gruppes nye landbrugspolitiske næstformand. Det skriver LandbrugsAvisen.

Gruppen for Europæiske Konservative & Reformister (ECR) er Parlamentets tredjestørste gruppe og består af 73 medlemmer, tre af dem fra Dansk Folkeparti.

"Landbrugspolitikken er enorm vigtig for danskerne. Der er mange derhjemme, der er beskæftiget i landbruget. Samtidig må vi konstatere, at mange af de landbrugspolitiske beslutninger træffes fra Bruxelles, og derfor er jeg også glad for, at jeg kan være med til at få Dansk Folkepartis landbrugspolitik højere op på dagsordenen," udtaler Jørn Dohrmann, der har fødevarekvalitet, dyrevelfærd, fair konkurrencevilkår og afbureaukratisering som sine mærkesager.

Jørn Dohrmann har været medlem af Europa-Parlamentet siden 2014. Forinden var han gennem 13 år medlem af Folketinget, hvor han blandt andet nåede at være formand for Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jørn Dohrmann

Fhv. MF og MEP for DF, nu aktiv i Moderaterne
Automatikmekaniker (1988)

0:000:00