Om  
Britt Spangsberg

DIF får ny kommunikationschef

Britt Spangsberg bliver ny kommunikationschef i Danmarks Idrætsforbund efter en femårig periode som kommunikationschef i Hovedstadsområdets Forsyningsselskab (HOFOR).

Jesper Ravnborg

Det er den 46-årige Britt Spangsberg, der fremover vil stå til ansvar for den overordnede kommunikationslinje i Danmarks Idrætsforbund (DIF).

Hun tiltræder nemlig som kommunikationschef i DIF. 

Britt Spangsbergs professionelle generalieblad lyder blandt andet på en tid som sportsjournalist og ansvarshavende chefredaktør på Herlev Bladet efterfulgt af en 5-årig periode som kommunikationschef i Hovedstadsområdets Forsyningsselskab (HOFOR). 

Britt Spangsberg har selv et bankende hjerte for dansk idræt og ser derfor frem til at starte i Idrættens Hus i Brøndby i løbet af november. 

”Det er et drømmejob, for jeg føler en stor kærlighed for idrætten. Fra de frivillige kræfter i idrætsforeningerne til de atleter, som vinder medaljer ved OL. Jeg glæder mig over, at jeg nu skal være med til at formidle de mange gode historier om, hvordan idrætten bevæger Danmark", siger Britt Spangsberg. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Britt Spangsberg

Chef for kommunikation, HR og events, Danmarks Idrætsforbund
cand.mag. (Københavns Uni. 2005)

0:000:00