Om  
Troels Behrendt Jørgensen

Digital redaktør overtager chefstolen hos Information

Digital medredaktør Troels Behrendt Jørgensen er blevet konstitueret i stillingen som chefredaktør på Information. Han skal udfylde den ledige plads efter Christian Jensen, som for nylig rykkede til Politiken.

Line Jenvall

På Information kan Troels Behrendt Jørgensen sætte sig til rette i den stol, der indtil for nylig tilhørte Christian Jensen. Christian Jensens tidligere digitale medredaktør er blevet konstitueret som avisens nye chefredaktør.

44-årige Troels Behrendt Jørgensen har kun arbejdet på Information i et år og kom til avisen fra en stilling som onlinechef på Kristeligt Dagblad. Tidligere har han haft lignende chefstillinger hos Berlingske og også hos DR, hvor han havde base i mere end 10 år frem til 2007 og avancerede fra studentermedhjælper til nyhedschef. 

Den konstituerede chefredaktør er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus, men læste inden da statskundskab på Aarhus Universitet i et par semestre.

Siden februar sidste år har Troels Behrendt Jørgensen udgjort chefredaktionen sammen med den nu nye chefredaktør på Politiken, Christian Jensen. Da han rykkede ind dengang lød det i en artikel fra hovedpersonen:

"Information står meget stærkt digitalt i dag, og har gennem de senere år opnået status som et af danskernes foretrukne digitale medier, når det handler om stof til samtale og den nødvendige debat. Jeg glæder mig meget til at arbejde på Information og få lov til at være med i den videre udvikling."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Troels Behrendt Jørgensen

Digital direktør, Politiken, fhv. medredaktør, Information, fhv. onlinechef, Kristeligt Dagblad
journalist (DJH 1997)

0:000:00