Direktør i Liberal Alliance stopper øjeblikkeligt

STOP: Direktøren i Liberal Alliance gennem de seneste to og et halvt år, Sune Aagaard, stopper på posten med øjeblikkelig virkning.

Sune Aagaard, der har haft ansvaret for partiets sekretariat på Christiansborg i over to år, erklærede lørdag på Facebook sin afsked.Mandag pakkede Sune Aagaard sit kontor på Christiansborg.

“Vi er simpelthen bare blevet enige om, at det var et godt tidspunkt at skilles på,” siger Sune Aagaard til Børsen og fortsætter:

"Jeg har ingen ambitioner om at lave noget for et andet politisk parti end Liberal Alliance. Mit forløb har været usædvanligt på den måde, at jeg ikke har arbejdet med politik før, og det vil slet ikke være interessant for mig, hvis det var hos andre end LA."

Sune Aagaard skiftede til Liberal Alliance i sommeren 2014 og var før vært på radioprogrammet Millionærklubben på Radio24syv. 

Tidligere har Sune Aagaard været partner i det journalistiske bureau Kontrabande og kommunikationschef i firmaet Designit.

Liberal Alliances politiske leder, Anders Samuelsen, har ingen kommentarer til sagen.

Forrige artikel Bertel Haarder: Jeg er ubetydelig i forhold til Fidel Castro og Robert Mugabe Bertel Haarder: Jeg er ubetydelig i forhold til Fidel Castro og Robert Mugabe Næste artikel Samuelsen: Jeg skulle have væltet Løkke i august Samuelsen: Jeg skulle have væltet Løkke i august