Om  
Stine Zeeberg Pedersen
Martin Lidegaard

Direktør i Rud Pedersen er ny sekretariatschef i Radikale

Stine Zeeberg Pedersen bliver ny sekretariatschef på Christiansborg for Radikale. Hun kommer fra en stilling som partner og direktør hos Rud Pedersen. Stillingen tiltræder hun 1. april. 

Stine Zeeberg Pedersen fratræder sin stilling som partner og driftsdirektør i konsulentbureauet Rud Pedersen for at blive ny sekretariatschef hos Radikale. 
Stine Zeeberg Pedersen fratræder sin stilling som partner og driftsdirektør i konsulentbureauet Rud Pedersen for at blive ny sekretariatschef hos Radikale. Foto: Jäger Aren
Sebastian Vidkjær Stone

Efter at have sagt farvel til sin foregående sekretariatschef Lars Beer Nielsen, der skal være kontorchef i Klimaministeriet, har Radikale hentet deres nye øverste chef for deres fællessekretariat på Christiansborg. 

Det bliver den nu afgående partner og driftsdirektør i konsulentbureauet Rud Pedersen, Stine Zeeberg Pedersen, der skal være ny sekretariatschef. 

Det oplyser partiet i en pressemeddelelse

Her udtaler politisk leder og formand for folketingsgruppen, Martin Lidegaard (R), at man ser store muligheder i erhvervelsen af Stine Zeeberg Pedersen særligt i forhold til partiets strategiudvikling: 

"Jeg har stor tiltro til, at Stine med sin gedigne ledelseserfaring og indsigt i politiske processer kan udvikle og drive det professionelle setup, som kan give medarbejdere en inspirerende arbejdsplads, og vi politikere et fagligt fundament for det daglige og strategiske arbejde med at skabe et bedre Danmark for den næste generation."

Selv udtaler den tiltrædende sekretariatschef, at hun glæder sig til at komme i det nu magentafarvede arbejdstøj: 

"Jeg har arbejdet professionelt med politik i mere end ti år, og jeg glæder mig til at omsætte den viden til at styrke de høje ambitioner, som formandskabet har for partiet, demokratiet og vælgerne. Nu gælder det om at komme i arbejdstøjet, så vi kan genvinde vælgeropmærksomhed, sikre bred medlemstilslutning og styrket indflydelse på alle politiske niveauer."

Stine Zeeberg Pedersen har i de sidste 13 år været på blokken hos Rud Pedersen, hvor hun nu fratræder sin position som partner og driftsdirektør. 

I sin nye stilling bliver hun øverste chef for alle medarbejdere på Radikales fællessekretariat på Christiansborg med ansvaret for at betjene folketingsgruppen, landsforbundet og medlemmerne i partiet. 

Hun tiltræder sin stilling som sekretariatschef 1. april. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Stine Zeeberg Pedersen

Sekretariatschef, Radikale
kandidat (CBS, kommunikation og ledelse)

Martin Lidegaard

MF (R), politisk leder, Radikale
cand.comm. (Roskilde Uni. 1993)

0:000:00