Direktør og formand skifter plads på Altinget

MEDIER: Rasmus Nielsen stopper som administrerende direktør for Altinget og bliver i stedet bestyrelsesformand for koncernen. Samme dag bliver Per Mikael Jensen, i dag bestyrelsesformand, koncernchef for virksomheden.

1. juli 2017 stopper Rasmus Nielsen som adm. direktør for Altinget og bliver i stedet bestyrelsesformand for koncernen. Samme dag bliver Per Mikael Jensen, i dag bestyrelsesformand, i stedet koncernchef og adm. chefredaktør for virksomheden, som omfatter Altinget i Danmark og Sverige, Mandag Morgen samt Grønbechs Hotel i Allinge.

"Efter 17 års opbygning og dagligt driftsansvar ønsker jeg som bestyrelsesformand at koncentrere mig om strategi og forretningsudvikling - bl.a. internationalt. Organisationer har ad åre godt af nye gener. Vi står foran fortsat kraftig vækst i et omskifteligt og svært marked," siger Rasmus Nielsen og fortsætter:

"Det kræver en dygtig og operationel daglig ledelse, som bestyrelsen og jeg med glæde betror Per Mikael Jensen. Han kender fra vores hidtidige tætte samarbejde selskaberne i alle detaljer og har vist sans for at udvikle og eksekvere i rette tid. Dertil kommer hans mangeårige publicistiske og kommercielle baggrund og resultater internationalt i avis- og tv-branchen."

Rasmus Nielsen grundlagde Altinget.dk i 2000 og ejer fortsat virksomheden. Altinget meldte i foråret 2015 ud, at selskabet forventede at vokse fra cirka 40 millioner kroner til 100 millioner kroner i 2020.

Dette mål nås allerede i år - blandt andet med opkøbet af Mandag Morgen og stigende annonceomsætning.

Med yderligere investeringer og udvikling foretaget gennem de seneste 12 måneder forventer koncernen fortsat at øge omsætningen årligt med tocifrede procenter kombineret med øget indtjening.

“Jeg er meget optimistisk for selskabets fremtid. Vi har vist - blandt andet med Altinget Arenas netværk og konferencer - at vi kan bygge videre på det stærke brand, som Rasmus Nielsen møjsommeligt har opbygget, og set, at læserne og kunderne sætter endda stor pris på det unikke indhold, vi tilbyder. Jeg kan se mange andre områder, hvor Altinget kan være gavnlig for kernemålgruppen, og hvor det giver rigtig god mening, at det netop er Altinget, som står bag,” siger Per Mikael Jensen og føjer til:

“Rasmus og jeg har haft et eksemplarisk og meget nært samarbejde, og jeg har nydt at bistå mere specifikt i konkrete projekter. Nu bliver det så på fuld tid, og det giver mig blandt andet muligheden for at arbejde endnu tættere sammen med den øvrige ledergruppe i Danmark og samtidigt forsøge at lancere søster-virksomheder i andre europæiske lande.”

Forrige artikel SF trækker minister i samråd om olieboringer på Lolland SF trækker minister i samråd om olieboringer på Lolland Næste artikel Sandy French bliver DR's nye nyhedsdirektør Sandy French bliver DR's nye nyhedsdirektør
Støjberg efter to dage i retten:

Støjberg efter to dage i retten: "Jeg tror ikke, der er flere spørgsmål i verden"

INSTRUKSKOMMISSIONEN: Der kørte to spor i sagen om adskillelsen af ægtepar med mindreårige asylansøgere: Inger Støjberg spillede hård negl politisk, men administrerede i virkeligheden helt efter loven. Sådan lyder venstrepolitikerens egen forklaring, men den havde udspørgeren i Instrukskommissionen meget svært ved at tro på.