Om  
Dorrit Vanglo

Direktøren for LD Fonde stopper

Dorrit Vanglo fratræder som direktør i LD Fonde, der varetager lønmodtagernes indefrosne feriepenge. Hun har stået i spidsen for LD Fonde siden 2011, men vil nu bruge tiden på bestyrelsesarbejde, lyder det.

Foto: LD Fonde
Simon Engell Kjøller

Direktøren for LD Fonde, Dorrit Vanglo, stopper til maj.

Det oplyser LD Fonde i en pressemeddelelse.

"De seneste to år har været udfordrende. Dagsordenen for indefrysning af opsparede feriepenge ændrede sig drastisk, da corona ramte Danmark. Nu er der mere ro på igen, så tidspunktet for et direktørskifte er godt for både LD Fonde og mig," udtaler Dorrit Vanglo.

Dorrit Vanglo har været direktør hos LD Fonde siden 2011. Hun blev ansat i Lønmodtagernes Dyrtidsfond i 1989 med ansvar for unoterede investeringer, og i 2004 blev hun udnævnt som vicedirektør i dyrtidsfonden og sidenhen også i Fondsmæglerselskabet LD Invest.

"Både ledelsesmæssigt og forretningsmæssigt er hun en stor kapacitet, og hun har udvist netop den forståelse for politik og investering, som jobbet kræver," lyder det fra LD Fondes bestyrelsesformand, Lizette Risgaard.

Dorrit Vanglo vil nu bruge kræfterne på bestyrelsesarbejde.

"Jeg fortsætter med bestyrelsesarbejde, og bidrager på den måde stadig positivt til beskæftigelsen for seniorer,” udtaler hun.

Dorrit Vanglo er næstformand i bestyrelserne for EKF – Danmarks Eksportkredit og Det Danske Hedeselskab. Hun er desuden medlem af bestyrelsen for Bikubenfonden, regeringens Pensionskommission, Komiteen for God Fondsledelse og Investeringskomiteen for The Velux Foundations.

Dorrit Vanglo stopper hos LD Fonde i maj 2022.

LD Fonde forvalter en formue på 53 milliarder kroner som omfatter indefrosne feriemidler i Lønmodtagernes Feriemidler og opsparede dyrtidsmidler.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Dorrit Vanglo

2. næstformand, Danmarks Eksport- og Investeringsfond, næstformand, Hedeselskabet, bestyrelsesmedlem, Bikubenfonden
cand.polit. (Københavns Uni. 1984)

0:000:00