Dødsfald: Fhv. Helsinge-borgmester Flemming Møller (69)

Flemming Møller, der var borgmester for Helsinge Kommune fra 1998 til 2002, er død i en alder af 69 år.

Den tidligere borgmester i Helsinge Kommune Flemming Møller er efter kort tids sygdom sovet ind, skriver SN.dk. Han var medlem af SF, da han i 1998 blev borgmester for Helsinge Kommune, hvilket var første gang i den daværende kommunes historie, at Venstre ikke havde borgmesterposten. 

Han kunne sætte sig i borgmesterstolen med opbakning fra Socialdemokratiet og to lokallister. Samarbejdet smuldrede dog undervejs, og han måtte derefter arbejde sammen med Venstre, som overtog borgmesterposten igen ved valget i 2002. Samarbejdet fortsatte dog mellem SF og Venstre helt frem til kommunesammenlægningen.

Efter kommunalreformen meldte han sig ud af SF og dannede sammen med Cannot Kroner, Anders Gerner Frost og Morten Ulrik Jørgensen, der havde været aktive i Helsinge byråd for henholdsvis SF, Konservative og Venstre, partiet Nyt Gribskov. Håbet med den nye lokalliste var at samle rød og blå blok, så de kunne indgå de bredest mulige aftaler.

Flemming Møller fortsatte arbejdet i Nyt Gribskov frem til 2014, hvor han meldte sig ud af lokalpolitik efter næsten 30 år. 

Han blev oprindeligt uddannet som korrespondent i engelsk og tysk, men tog senere en uddannelse som fritidspædagog. Hans arbejdsliv tilbragte han først som afdelingsleder på børneinstitutionen Boager i Helsinge, der tog sig af børn med forskellige handicaps. Senere blev han afdelingsleder på blindecenter Bredegård, hvor han var frem til 2009.

Forrige artikel Løkke tror på EU-hjælp i forhandlinger om gasledning trods modstand Løkke tror på EU-hjælp i forhandlinger om gasledning trods modstand Næste artikel Her er Danmarks og Sveriges nye aftale om PostNords fremtid Her er Danmarks og Sveriges nye aftale om PostNords fremtid