Om  
Arne Christiansen

Dødsfald: Fhv. informationschef i Aarhus Arne Christiansen (75)

Fhv. informationschef i Aarhus Kommune Arne Christiansen, Aabyhøj, er død, 75 år gammel. Han døde hjemme hos familien, der oplyser, at bisættelsen finder sted 14. august.

Redaktionen

Arne Christiansen blev født på en sandjordsgård i Sønderjylland. Han uddannede sig både som landmand, lærer og endelig som journalist, der blev hans levebrød. Først på dagbladene Vestkysten og Aarhus Stiftstidende, men i 1976 overgik han - som så mange andre journalister - til kommunikationsbranchen.

Aarhus Kommune blev således hans arbejdsplads frem til pensioneringen. De fleste af årene var han informationschef i borgmesterens afdeling med vægt på at styrke og forenkle kommunikationen med borgerne.

Arne Christiansen anses da også som en af pionererne i udviklingen af den offentliges sektors kommunikationsvirksomhed. Han bidrog til betænkningen om offentlig information, var medstifter af foreningen for offentlige informationsfolk og var tovholder på kurser om kommunikation på bl.a. Den Kommunale Højskole i Grenå.

Særligt kom han til at arbejde i en ny erhvervsafdeling i kommunen, hvor han skulle medvirke til at lægge en strategi for Aarhus som vækstlokomotiv for hele Vestdanmark.

Arne Christiansen efterlader sin hustru, Bente Grøn-Christiansen, tre døtre samt tre børnebørn.

Bisættelse: Vestre Kirkegårds Store Kapel, Aarhus V, lørdag 14. august kl. 15.30. I stedet for at sende blomster kan man betænke Læger Uden Grænser via msf.dk (støt os/personlige indsamlinger. Søg på Arne Christiansens bisættelse.)

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Arne Christiansen

Fhv. informationschef, Aarhus Kommune
Landmand, lærer, journalist

0:000:00