Om  
Qasam Ijaz

DR ansætter chef for indsats mod digital chikane

Både chefer og medarbejdere i DR oplever digital chikane som et stigende problem. Derfor udpeges Qasam Ijaz nu som chef i en nyoprettet stilling, hvor han skal styrke indsatsen mod digitale krænkelser og diskrimination.

Andreas Esbjørnsen

1. marts bliver Qasam Ijaz chef for indsatsen mod digital chikane hos DR.

Det oplyser DR.

Det drejer sig om en nyoprettet stilling, som har til formål at imødegå det stigende problem med digital chikane, som DR’s medarbejdere oplever.

DR har i forvejen søsat forskellige initiativer mod digital chikane, men det har ikke været nok. De har brug for en chef, der kan samle og koordinere de forskellige indsatser, så de får mere gennemslagskraft, mener underdirektør i DR Anders Kern Boje. Det er Qasam Ijaz er løsningen på:

"Qasam har stor praktisk erfaring og ekspertviden i forhold til håndtering af diskrimination, digital chikane samt håndtering og forebyggelse af krænkelser. Han kommer samtidig med en solid projektledererfaring og forstår at manøvrere i større organisationer og på tværs af myndigheder og deslige," udtaler Anders Kern Boje.

Qasam Ijaz er kandidat i forretningsudvikling fra CBS og har erfaring fra en række konsulent- og lederstillinger i det private erhvervsliv. Derudover sidder han også i bestyrelsen i Center for Forebyggelse af Eksklusion.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Qasam Ijaz

Chef for indsatsen mod digital chikane, DR
ms.c. i forretningsudvikling (CBS 2022)

0:000:00