Om  
Morten Tvegaard
Michael Elsborg
Thomas Falbe

DR-chef på Christiansborg ny chef for P1 Orientering

DR Nyheder ændrer sit chefhold for at styrke nyhedsdækningen og sine podcasts. DR's chef på Christiansborg Morten Tvegaard bliver chef for P1 Orientering, mens Michael Elsborg konstitueres på Borgen.

Redaktionen

Michael Elsborg, der i dag er redaktør på DR’s Christiansborg-redaktion, bliver konstitueret chef for redaktionen på Borgen.

”Nu har vi foreløbigt konstitueret Michael Elsborg på Christiansborg, mens vi afventer, hvad der sker rundt omkring os, inden vi beslutter, hvordan det endeligt skal se ud. Vi venter også på et medieforlig og konsekvenserne af det, før vi beslutter, hvordan organisationen mere langsigtet skal se ud,” siger nyhedschef i DR Thomas Falbe til fagbladet Journalisten og fortsætter:

"Vi har et behov for at udvide antallet af chefer, der tager rollen som chef for newsroom. Dér har været to personer det seneste års tid. Nu har vi brug for lidt flere kræfter til at dække opgaven dagen igennem og året rundt."

Morten Tvegaard bliver også lejlighedsvist chef i DRs samlede newsroom sammen med chefen for Radioavisen, Thomas Gadsbølle. Det skriver fagbladet Journalisten.

Claus Cancel fortsætter som chef for P1 Morgen og podcasten Genstart og får nyt ansvar for at styrke DR's nyhedspodcasts generelt.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Tvegaard

Chef, TV-avisen 18.30 samt DR TV Live og newsroom

Michael Elsborg

Konst. chef for DR's Christiansborg redaktion
journalist (DMJX 1996)

Thomas Falbe

Chefredaktør for DR Nyheder
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 2000)