Om  
Susanne Mørch Koch

DSB-direktør rykker ind i Coop's bestyrelse

Susanne Mørch Koch, der er kommerciel direktør i DSB, bliver en del af Coop Danmarks bestyrelse. Det skriver FødevareWatch.

Line Jenvall

Bestyrelsen for Coop Danmark henter nye kræfter ind udefra i form af DSB's kommercielle direktør, Susanne Mørch Koch.

Hun skal udfylde den tomme plads efter Pernille Spiers Lopez, der flytter til Los Angeles og derfor har takket af i den store danske dagligvarekoncern.

Susanne Mørch Koch været ansat hos DSB siden 2008 og i de seneste tre år varetaget direktørposten for det kommercielle område. I perioder har hun desuden også haft ansvar for HR-afdelingen her. Det nye bestyrelsesmedlem er oprindeligt management konsulent fra McKinsey & Company og trækker karrierespor tilbage til KPMG Danmark og Arriva Danmark, hvor hun også sad i bestyrelsen.

Med den baggrund har hun en hel del at tilbyde Coop, lyder det fra bestyrelsesformand Lasse Bolander:

"Med Susanne får bestyrelsen tilført kompetence inden for service og HR. Hun har erfaring med at servicere over en halv million kunder pr. dag, i en virksomhed med mange medarbejdere og kompleks logistik – udfordringer der på mange måder ligner dem, vi har i Coop," siger han ifølge MediaWatch.

Udover Susanne Mørch Koch består bestyrelsen i Coop Danmark af Lasse Bolander, Jørgen Clausen, der er direktør i Buresø Invest, Claus Holst-Gydesen, som er koncerndirektør i Werhahn KG og administrerende direktør for Zwilling J. A. Henckels AG i Tyskland, Ole Juel Jakobsen, direktør i Kvickly Middelfart, Arne Wammen, som er varehuschef for Kvickly Års, Claus Solvig, der er tillidsrepræsentant for HK-ansatte og Palle Birk fra Aalborg Distributionscenter.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Susanne Mørch Koch

Adm. direktør, Tivoli
cand.merc.int. (CBS 1999)









0:000:00