(Foto: Morten Bengtsson/TV 2)

Ellemann, Lykketoft og Krasnik nyt tv-trekløver

12. maj 2010 kl. 0:00
NYT MAGASIN: De to tidligere udenrigsministre, Ellemann og Lykketoft, bliver faste kommentatorer i nyt internationalt, politisk magasin på TV 2 NEWS med Martin Krasnik som vært.
| Flere

Fredag 21. maj har TV 2 NEWS premiere på et nyt politisk magasin om internationale begivenheder og udenrigspolitik.

Det nye, ugentlige magasin får navnet "Ellemann|Lykketoft" og har - som navnet antyder - de to tidligere udenrigsministre Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft i hovedrollerne som analytikere.

Krasnik: Det bli'r ikke bedre
Vært i programmet bliver forfatter og journalist Martin Krasnik, Weekendavisen, der for første gang bliver vært på et TV 2-program.

"Jeg sagde 'ja' på stedet - vistnok med tilføjelsen: 'Er du gal, hvor lyder det godt'. Jeg brænder for det udenrigspolitiske stof og synes, at det diplomatiske spil er noget af det mest spændende, der findes. Her berører vi politik, kultur, traditioner, national stolthed og mange andre emner, og det er en drøm at kunne diskutere med to så engagerede og indsigtsfulde politikere som Uffe og Mogens. De elsker dette stof og har det som fisk i vandet, når debatten drejer sig om international politik. Med disse to tidligere udenrigsministre ved min side bliver det ikke bedre," siger Martin Krasnik.

MODTAG ET DAGLIGT NYHEDSBREV FRA ALTINGET.DK