Endnu et byrådsmedlem i Fredensborg skifter til LA

PARTIHOP: Charlotte Bie skifter fra Venstre til Liberal Alliance. Dermed har LA tre mandater i Fredensborg Byråd, efter Knud Løkke Rasmussen onsdag meldte sig ind i partiet.

Onsdag var det statsministerens bror, Knud Løkke Rasmussen, og nu følger hans kollega Charlotte Bie.

Begge er medlemmer af Fredensborg Byråd med en fortid i Venstre, og begge har i denne uge meldt sig ind i Liberal Alliance. Senest altså Charlotte Bie, der begrunder sin beslutning med sit nye partis prioriteter.

”For eksempel ønskede Liberal Alliance at give dagtilbuddene et markant løft og afsatte de midler, som var nødvendige for, at handicappede og udsatte kunne få den nødvendige hjælp. Samtidig vil jeg gerne være med til at sikre mere frihed, tillid og bedre forhold for folkeskolen," siger Charlotte Bie i en pressemeddelelse.

Hun kommer direkte fra Venstre, mens Knud Løkke Rasmussen meldte sig ud af partiet i 2015 for i stedet at stifte sin egen lokalliste.

Tredjestørste parti
Charlotte Bie blev overraskende valgt til Fredensborg Byråd ved sidste kommunalvalg i 2013, hvilket var første gang, hun stillede op. Hun opnåede det næsthøjeste stemmeantal blandt Venstre-kandidater på trods af, at hun var opstillet som nummer otte på partiets liste.

Med tilgang fra endnu et medlem bliver Liberal Alliance det tredjestørste parti i Fredensborg Byråd efter Socialdemokraterne og Venstre.

Charlotte Bie er medlem af Børne- og Skoleudvalget.

Forrige artikel Værdien af dagpenge rasler videre ned frem mod 2025 Værdien af dagpenge rasler videre ned frem mod 2025 Næste artikel Hvorfor er kun hver 9. borgmester en kvinde? Hvorfor er kun hver 9. borgmester en kvinde?