Om  
Trine Ann Behnk

Erhvervsprofil skal være Rud Pedersens internationale sundhedsdirektør

Trine Ann Behnk bliver international direktør for Healthcare hos Rud Pedersen Group

I den nye rolle får Trine Ann Behnk ledelsesansvaret på tværs af Rud Pedersen Groups 14 europæiske kontorer
I den nye rolle får Trine Ann Behnk ledelsesansvaret på tværs af Rud Pedersen Groups 14 europæiske kontorer Foto: Rud Pedersen, pressefoto
Mette Grube Condrup

Konsulentvirksomheden Rud Pedersen har oprettet en ny stilling som international direktør for Healthcare og ansat Trine Ann Behnk til jobbet. 

Det skriver Rud Pedersen i en pressemeddelelse. 

I den nye rolle får hun ledelsesansvaret på tværs af Rud Pedersen Groups 14 europæiske kontorer. Her skal hun understøtte det europæiske arbejde samt forretningsudviklingen af nuværende og fremtidige kunder, så de står stærkt som en del af lægemiddelforsyningen til de europæiske markeder. 

"Sundhedsområdet bliver mere og mere integreret på tværs af de europæiske lande. Det gør det vigtigt for både indkøbere og leverandørvirksomheder at forstå, hvad den europæiske politik betyder for adgangen til det enkelte marked," skriver Rud Pedersen. 

Trine Ann Behnk kommer fra en stilling hos forsyningsvirksomheden Amgros I/S, hvor hun har været ansvarlig for det internationale arbejde med forsyningen af lægemidler til de offentlige sygehuse under Danske Regioner. Tidligere har hun haft stillinger hos blandt andet Coloplast, Ferring og GSK Pharma. 

Trine Ann Behnk er desuden en erfaren foredragsholder og debattør. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Trine Ann Behnk

International direktør, Rud Pedersen
HD, Global Supply Chain Management (CBS)