EU-valgkampagne går efter følelserne

EU-VALG: Europa-Parlamentet lancerer kampagne forud for valget i 2014. En dramatisk video skal hjælpe til med at vise, at Europa-Parlamentet findes.
Foto: Europa-Parlamentet
Kristoffer Hecquet

Europa-Parlamentet har indledt en kampagne under sloganet "Gør noget. Gør det bedre. Gør en forskel". Kampagnen skal gøre kontinentets befolkning opmærksom på, hvad Europa-Parlamentet er forud for valget, der finder sted den 22.-25. maj 2014.

Det første initiativ er en video (brug link), der dramatisk opridser nogle af de fælles udfordringer, Europa står overfor. 

Se og mærk forandringen
"Når tiderne skifter, ændrer Europa-Parlamentet sig også. Vi har aldrig haft så stor indflydelse på Europas fremtid som nu. Det betyder, at alt der sker og ikke sker i Europa, nu er op til dig. Se, mærk og del forandringen her," lyder det fra Europa-Parlamentets pressetjeneste om videoen.

Det er ikke videoens primære hensigt at få folk til at stemme. Det er for tidligt. Hensigten er først og fremmest at vise, at Europa-Parlamentet har fået større indflydelse siden sidste valg, og at institutionen nu er en vigtig, demokratisk institution. 

Filmen findes på 24 sprog. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00