Om  
Jakob Wind

Europæisk Ungdom vælger ny landsformand

Jakob Wind er ny landsformand for Europæisk Ungdom. Organisationen får i samme ombæring ny landsnæstformand og international officer.

Jonas Fredborg

Europæisk Ungdom har på sit landsmøde valgt nyt forretningsudvalg. Her er Jakob Wind blevet udpeget til at stå i spidsen for den tværpolitiske ungdomsorganisation.

Det skriver Europabevægelsen i en pressemeddelelse.

"EU er det fedeste, mest ambitiøse og handlekraftige samarbejde, vi er en del af som land. Men desværre ser vi, at mange af de problemer, vi unge står overfor, ikke bliver taget seriøst nok," siger den nyvalgte formand.

Jakob Wind erstatter Tobias William Marney, som siden 2021 har været landsformand for organisationen, der har over 700 medlemmer i hele landet.

Til Europæisk Ungdoms landsmøde blev også organisationens øvrige formandskab udpeget. Det betyder, at Sofie Schlüter Knauer er tiltrådt som landsnæstformand og August Lund Felumb som international officer.

Europæisk Ungdom står bag en række aktiviteter, der har til formål at øge engagement i EU. Organisationen består af otte lokalforeninger fordelt over hele landet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jakob Wind

Landsformand, Europæisk Ungdom
stud.scient.pol. (Københavns Uni.)

0:000:00