Fødselsdag: Andreas Kamm fylder 70 år

Andreas Kamm, fhv. generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp, fylder 70 år i dag. Altinget bringer i dagens anledning et kort fødselsdagsinterview her.

Andreas Kamm
Andreas Kamm

 

Hvad er du allermest optaget af lige nu på dit arbejde?

Jeg er optaget af at lægge sidste hånd på min bog "Den Store Udfordring", som kommer på Gads forlag 8. april. Så er jeg optaget af at forbedre mine foredrag om flygtningespørgsmålet, om den tredje sektors betydning og om ledelse. Jeg synes, det er inspirerende at mødes med mennesker omkring interessante problemstillinger og skabe en god debat om verdens mange udfordringer. Så glæder jeg mig over at være censor på universiteterne – det er uhyre inspirerende.

 

Hvad bliver din vigtigste arbejdsmæssige udfordring det kommende år?

Jeg vil fortsætte de nævnte gøremål, men dertil er jeg hos Mercuri Urval involveret i at udvikle tilbud til den tredje sektor (ngo-verdenen) i forhold til ledelse og organisationsudvikling. Jeg synes, det er vigtigt at have et særligt fokus på denne sektor, som er så væsentlig for løsningen af de største samfundsmæssige udfordringer og for udviklingen af vores demokrati. Civilsamfundet er en helt afgørende kraft, hvis vi skal håndtere flygtninge- og migrationsproblemerne, klimaproblemerne med videre.

 

Hvordan skal du fejre din fødselsdag?

Min fødselsdag skal fejres sammen med min familie – min kone, hendes to drenge, mine fem børn, deres ægtefæller og mine otte børnebørn. Der skal stilles et langt bord op i spisestuen.

 

CV

Navn: Andreas Kamm
Alder og fødested: 70 år, Nr. Søby
Titel: fhv. generalsekretær, Dansk Flygtningehjælp
Uddannelse: cand.mag. i historie og dansk (Odense Uni. 1978)

Læs mere
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Andreas Kamm

Formand for Institut for Menneskerettigheder, fhv. generalsekretær, Dansk Flygtningehjælp 1998-2017
cand.mag. i historie og dansk (Odense Uni. 1978)

0:000:00