Fødselsdag: Martin Romvig fylder 50 år

Martin Romvig, administrerende direktør, Eniig, forhenværende administrerende direktør, HEF-koncernen, fylder 50 år i dag. Altinget bringer i dagens anledning her et kort fødselsdagsinterview.

Martin Romvig
Martin Romvig

 

Hvad er du allermest optaget af lige nu på dit arbejde?

God ledelse fylder altid på min dagsorden. Uanset om jeg sidder med en enkel eller en kompliceret opgave, så er god ledelse altid vejen til løsningen. Det handler om at klæde de mennesker, der er tættest på opgaven, på til at håndtere de forandringer, der er en del af vores hverdag. Forandringerne stopper ikke. Det skal både organisation og ledere være i stand til at agere i. Så det er altid min vigtigste opgave.

 

Hvad bliver din vigtigste arbejdsmæssige udfordring det kommende år?

Jeg har netop valgt at stoppe som direktør i Norlys, og det betyder, at jeg lige nu bruger tiden på at tænke over, hvilke udfordringer jeg har lyst til at arbejde med fremover. Det er en spændende og lærerig proces. Så afklaring af, hvad mit næste projekt skal være, er nok den vigtigste udfordring for mig lige nu. Men jeg er ikke i tvivl om, at det bærende vil være mit fokus på at skabe resultater gennem god ledelse og værdibaseret kultur.

 

Hvordan skal du fejre din fødselsdag?

Jeg har taget fejringen lidt på forskud med en rejse til Mauritius sammen med min hustru og børn, men ellers skal jeg fejre selve dagen sammen med familien, venner og bekendte og senere en fest.




CV

Navn: Martin Romvig
Alder og fødested: 50 år, Thise, Skive
Titel: administrerende direktør, Eniig, forhenværende administrerende direktør, HEF-koncernen
Uddannelse: MBA i strategisk ledelse (Business Institute Aalborg 2012), datamatiker (IT-Akademiet, Skive, 1997)

Læs mere
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Martin Romvig

Fhv. adm. direktør, Eniig
MBA i strategisk ledelse (Business Institute Aalborg 2012), datamatiker (IT-Akademiet, Skive, 1997)









0:000:00