Om  
Anders Fogh Rasmussen

Fogh tjente penge på lobbyisme trods Covid-19

Anders Fogh Rasmussens lobbyfirma Rasmussen Global kom ud af Corona-året 2020 med et pænt resultat på en halv million kroner svarende til året før.

Redaktionen

Det er lykkedes forhenværende statsminister og NATO-generalsekretær Anders Fogh Rasmussen at opbygge en lille, international lobbyvirksomhed med pæne, stabile resultater.

Det fremgår af det seneste årsregnskab for 2020, der blev offentliggjort i dag.

Rasmussen Global i Bredgade i København leverer et resultat efter dansk selskabsskat på 548.563 kr. mod 564.620 kr. for 2019. Der udtages ikke udbytte.

Firmaet rådgiver internationale virksomheder om politiske forhold, også kaldet lobbyisme. Det beskæftigede otte personer i 2020 - en tilbagegang på én i forhold til året før. Det er Covid-19, der er årsag til den lavere beskæftigelse, fremgår det af ledelsesberetningen.

Selskabet, der efter 2020 har 10,6 mio. kr. i egenkapital, ser lyst på fremtiden og forventer ikke, at Corona-pandemien vil påvirke 2021-regnskabet.

Revisoren Deloitte har ingen forbehold til regnskabet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders Fogh Rasmussen

Formand og stifter, Rasmussen Global og Alliance of Democracies Foundation, seniorrådgiver, Citigroup, fhv. generalsekretær, Nato, fhv. statsminister (V), partiformand & MF
cand.oecon. (Aarhus Uni. 1978)

0:000:00