Om  
Jette Lykke Jensen
Laila Kildesgaard

Folkemødets leder stopper efter to år

Jette Lykke, der har været leder af Folkemødet i 2015 og 2016, har valgt at takke af og søger nu nye udfordringer.

Jens Claudi

Leder af Folkemødet, Jette Lykke, stopper efter kun to år på posten. Det skriver Bornholms Regionskommune i en pressemeddelelse

"Jette Lykke har været en dygtig udvikler af Folkemødet og en formidabel kommunikatør.", siger kommunaldirektør Laila Kildesgaard.

Den nu tidligere festivalleder har stået i spidsen for arrangementet de seneste to år, hvor man har oplevet vækst i både deltagerantal og antallet af arrangementer. 

"Nu får den nye bestyrelse mulighed for at ansætte den leder, der skal tegne den nye forenings profil. Folkemødets nye festivalleder får mulighed for at lægge en ny strategi sammen med bestyrelsen i god tid inden Folkemødet 2017", fortsætter kommunaldirektør Laila Kildesgaard.

På et møde i kommunen tilbage i marts besluttede man at udskille Folkemødet fra Bornholms Regionskommune i Foreningen Folkemødet. Det betyder, at Folkemødet rent formelt overgår fra at være et kommunalt projekt til en forening. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jette Lykke Jensen

Konsulent, fhv. festivalleder, Folkemødet
bachelor i nordisk filologi (dansk) og filmvidenskab (Københavns Uni. 1985)

Laila Kildesgaard

Ekspert i grøn omstilling og lokal udvikling. Bestyrelsen i EWII, Trefor El Net Øst, DBC Digital, Gate 21, CRT og Det Københavnske Teatersamarbejde.
cand.scient. i geografi og historie (Københavns Uni. 1996)

0:000:00