Folketingets nye tv-site er åbnet

FOLKETINGS-TV: Folketinget har åbnet for et nyt tv-site på hjemmesiden, der giver mange nye muligheder. Det er eksempelvis muligt at spole tilbage i et møde, der vises direkte.
Med tv-sitet er Folketinget som parlament førende i forhold til åbenhed og tilgængelighed til det parlamentariske arbejde, siger Folketingets formand, Thor Pedersen (V) om det nye initiativ.
Med tv-sitet er Folketinget som parlament førende i forhold til åbenhed og tilgængelighed til det parlamentariske arbejde, siger Folketingets formand, Thor Pedersen (V) om det nye initiativ.Foto: ft.dk
Christian Juhl Mølgaard

På Folketingets nye tv-site er det muligt at se møderne "on demand" og dermed se eller gense et møde på et hvilket som helst tidspunkt.

Tv-optagelserne bliver desuden integreret i de skriftlige referater, så man både kan se og læse forhandlingerne i Folketingssalen.

Når man ser direkte transmissioner på Folketingets hjemmeside, får man desuden muligheden for at spole tilbage i møderne, mens de vises direkte.

"Nu kan man når som helst få adgang til optagelser af møderne i Folketinget, hvad enten det er som borger eller professionel bruger," siger Folketingets formand Thor Pedersen i en pressemeddelelse om det nye tiltag og fortsætter: 

"Med tv-sitet er Folketinget som parlament førende i forhold til åbenhed og tilgængelighed til det parlamentariske arbejde."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Thor Pedersen

Fhv. formand (V), Folketinget, fhv. minister & MF, fhv. statsrevisor, fhv. borgmester, Helsinge Kommune, fhv. adm. direktør, JRS
cand.polit. (Københavns Uni. 1978)

0:000:00