FOPA bliver en del af Cevea

KORT NYT: Forum for Politisk Analyse (FOPA) bliver en del af tænketanken Cevea. FOPA har hidtil eksisteret som selvstændig tænketank og afholdt debataktiviteter, udgivet et webtidsskrift og publikationer om progressiv politik.
Redaktionen
Cevea kommer, som følge af beslutningen, til at opprioritere arbejdet omkring udviklingen af ny politik, udgivelse af publikationer, der præsenterer nye ideer og politiske diskussioner, samt afholdelse af debataktiviteter målrettet centrum-venstre.

FOPA's hidtidige daglige leder, Nanna Westerby, vil indgå i arbejdet med ansvar for en ny publikationsenhed i Cevea. Cevea vil samtidig overtage udgivelsen af FOPA's webtidsskrift, Politisk Analyse. 
 
"FOPA og Cevea komplementerer hinanden rigtig godt. Det betyder ikke bare, at vi samler vores arbejde, men øger og forbedrer det. Vores fælles arbejde for udviklingen af nye politiske løsninger i Danmark vil blive styrket – og det skulle medier, samarbejdspartnere og andre også gerne kunne mærke inden længe," siger Kristian Weise, direktør for tænketanken Cevea i en pressemeddelelse.
 
Sammenlægningen af de to organisationer fejres ved en fredagsbar 12. april kl. 17.00, hvor også bogen DeltagerDanmark præsenteres. Fredagsbaren foregår på Ceveas sekretariat, Vesterbrogade 124B, 3.tv, København V.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kristian Weise

Underdirektør, Trygfonden
BA i økonomi og filosofi (CBS 2002), kandidat i politisk sociologi (LSE 2004)

Nanna Westerby Jensen

Plandirektør, Økonomiforvaltningen, Københavns Kommune
ba.soc. (Roskilde Uni. 2008), cand.soc. (Roskilde Uni. 2015)

0:000:00