Om  
Uffe Rabe Krag
Helle Agerdal Olsen

Forbrugerrådet Tænk rekrutterer nye politiske chefer

Forbrugerrådet Tænk styrker sit fokus på forbrugerpolitiske områder med ansættelse af Helle Agerdal Olsen og Uffe Krag som politiske chefer for afdelingerne ”Bæredygtigt forbrug” og ”Trygt forbrug”.

Ghita Nidam Møller

Fra 1. maj kommer der nye ledende kræfter til at komme forbrugerne til undsætning, når det gælder de aktuelle områder som eksempelvis miljø, klima og sundhed samt det mere tekniske i forhold til det digitale område og købelov.

Det sker med ansættelse af Helle Agerdal Olsen til som chef for afdelingen ”Bæredygtigt forbrug”, mens Uffe Krag bliver afdelingschef for ”Trygt forbrug” i Forbrugerrådet Tænk, oplyser forbrugerorganisationen i en pressemeddelelse

Helle Agerdal Olsen bliver dermed ansvarlig for forbrugerforhold inden for klima, miljø, sundhed, transport og rejser, bæredygtig handel, forsyning, tøjspild, fødevarer, produktsikkerhed og standardisering.

Hun er uddannet cand.merc.IBS fra CBS og tager afsked med en stilling som kontorchef med ansvar for energieffektivisering i Energistyrelsen.

Uffe Krag tager styringen over afdelingen Trygt forbrug, som beskæftiger sig med forbrugerforhold inden for det digitale område, købelov, markedsføring, e-handel, forsikringer, det økonomiske og finansielle område, konkurrenceforhold, økonomi- og gældsindsatser og bolighandel.

Han er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet og kan trække på sine erfaringer fra sin seneste stilling som leder af overenskomst- og forhandlingsområdet hos fagforeningen Socialpædagogerne.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Uffe Rabe Krag

Politisk chef, Trygt forbrug, Forbrugerrådet Tænk
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2014)

Helle Agerdal Olsen

Kontorchef i kontoret for Landbrug og Grøn Omstilling, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
cand.merc.IBS (CBS)

0:000:00