Fotoreportage fra 24syvs sidste timer: Smøger, heltekvad og en skarp til Messerschmidt

SLUT: Radio24syv sendte torsdag for sidste gang. Her kan du se, hvordan de sidste timer forløb.

Overraskende for mange blev det ikke Radio24syv, der vandt udbuddet om den nye dab-kanal, som Radio Loud i stedet skal stå for.   

Da oktober i nat blev til november, var det derfor afslutningen på otte år med den populære og omdiskuterede taleradio på FM4-båndet.

Foran flere hundrede mennesker på radioens adresse i København sendte Radio24syv sine sidste timer, mens der inden for dørene var samlet ansatte, deres bekendte og lyttere, der havde fundet vej til de hellige haller.

Her kan du se billeder fra radioens sidste 24 timer. 

 

Den Korte Radioavis går i luften for sidste gang. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget.

 

Der uddeles frihedskæmperarmbind til de mange mennesker, der er mødt op for at høre Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og Rasmus Bruun for sidste gang. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget. 

 

 

"Der er gratis øl på Stjernen,” råber Rasmus Bruun ud til de mange fremmødte efter udsendelsen. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget.

 

 

En af de fremmødte samler autografer fra radioværter og kendte ansigter fra radioen. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget.

 

  

Frederik Cilius Jørgensen, også kendt som Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, mødes med lytterne af Den Korte Radioavis til gravøl på Café Stjernen på Nansensgade. Skrivebordstomater var et kendt udtryk i udsendelserne. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget.

 

Efter Den Korte Radioavis' sidste udsendelse uddeler Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm Radio24syvs radiopriser til de fremmødte – uden skarpe lyttere havde de ikke vundet priser. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget.

 

 

Medarbejderne på Radio24syvs nyhedsredaktion synger ”Noget om helte” af Robert Normann og Halfdan Rasmussen. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget.

 

Mikael Bertelsen på toppen af taget, hvor Radio24syv holder til. Her skal flaget snart hejses helt til tops. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget.

 

Der hersker en dæmpet stemning i bygningen. Der ses i dagens anledning stort på rygeforbud, og røgen hænger tungt i luften. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget.

 

  

Jarl Cordua byder Morten Messerschmidt på en skarp. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget.

 

 

Triste miner hos Mikael Bertelsen og Mads Brügger. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget.

 

Rasmus Bruun og resten af Radio24 lukker døren til radiostudierne for sidste gang. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget.

 

, ,

Forrige artikel Quiz: Er du finanslovsekspert? Quiz: Er du finanslovsekspert? Næste artikel Departementschef skifter til Københavns Kommune Departementschef skifter til Københavns Kommune