Om  
Lukas Lunøe
Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Løsgænger ansætter tidligere RU-formand som politisk student

Forhenværende landsformand for Radikal Ungdom Lukas Lunøe er begyndt som politisk studentermedhjælper for løsgænger Simon Emil Ammitzbøll-Bille.

Cecilie Bech Rønsholt

22-årige Lukas Lunøe, som i april trak sig med øjeblikkelig virkning som landsformand i Radikal Ungdom, er nu blevet ansat som politisk studentermedhjælper for løsgænger og partiformand Simon Emil Ammitzbøll-Bille.

Det skriver han på Twitter.

Fremad er et "værdiliberalt midterparti", stiftet af den tidligere LA-minister Simon Emil Ammitzbøll-Bille og fhv. LA-MF Christina Egelund i november 2019 med mere personlig frihed som mærkesag.

Til dem, der er nysgerrige på, hvad jobbet hos løsgænger Simon Emil Ammitzbøll-Bille har af betydning for hans politiske tilhørsforhold, skriver han, at han stadig er medlem af Radikal Ungdom og Radikale Venstre.

Lukas Lunøe blev valgt som landsformand til Radikal Ungdoms landsmøde i august 2019, hvor han overtog posten fra Sigrid Friis Proschowsky. Men på grund af samarbejdsproblemer i ledelsen valgte han ikke at genopstille som landsformand og trak sig øjeblikkeligt fra posten. 

Til dagligt studerer Lukas Lunøe statskundskab på Københavns Universitet. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lukas Lunøe

Researcher, Rud Pedersen
Statskundskab, Københavns Universitet

Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Radiovært, 24syv, fhv. MF, fhv. økonomi- og indenrigsminister (LA)
ba.scient.soc. (Roskilde Uni. 2003)









0:000:00