Om  
Merete Eldrup
Marlene Høj Haugaard

Tidligere TV 2-direktør indstillet til bestyrelsen i grønlandske lufthavne

Den danske stat indtræder i Kalaallit Airports International A/S og indstiller samtidig Merete Eldrup og Marlene Haugaard til bestyrelsen.

7. maj indtræder den danske stat i Kalaallit Airports International A/S. I den anledning indstiller staten Merete Eldrup og Marlene Haugaard til bestyrelsen.

Det skriver Finansministeriet i en pressemeddelelse.

Virksomheden har til formål at stå for opførelse, drift og udvikling af de to transatlantiske lufthavne i Nuuk og Ilulissat.

Merete Eldrup har i en årrække været administrerende direktør for TV 2, mens Marlene Haugaard har erfaring som senior vice president i entreprenørvirksomheden NCC og bestyrelsesmedlem i Københavns Lufthavne.

Finansminister Kristian Jensen (V) er glad for, at den danske stat indtræder i lufthavnene, og glæder sig over de to indstillede bestyrelsesmedlemmer.

"Det er glædeligt, at staten nu kan bidrage til et så vigtigt projekt som modernisering af infrastrukturen i Grønland med de nye lufthavne. Jeg sætter derfor stor pris på, at vi med statens indtræden kan bidrage med to så dygtige og kompetente bestyrelsesmedlemmer, som både Merete Eldrup og Marlene Haugaard er," udtaler han i pressemeddelelsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Merete Eldrup

Formand, Egmont Fonden og Egmont International, Københavns Universitet og Nykredit, fhv. adm. direktør, TV 2, 2007-19
cand.polit. (Københavns Uni. 1988)

Marlene Høj Haugaard

Formand for DPU Entreprise, BoardPartner og Søuld, i bestyrelsen for Grønlands Lufthavne m.fl.
bygningsingeniør (DTU 1986)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024