Frigængere fra Sorø åbner for at repræsentere Løkkes parti til kommunalvalget

To kommunalpolitikere fra Frigængerne i Sorø melder sig nu ind i Lars Løkkes politiske netværk, og er åbne for at repræsentere Løkkes nye parti til kommunalvalget. De kommer begge tidligere fra først Radikale Venstre og siden Alternativet.

I weekenden bekræftede Lars Løkke Rasmussen, at han vil starte et nyt parti. Nu har to kommunalpolitikere meldt sig ind i hans netværk.
I weekenden bekræftede Lars Løkke Rasmussen, at han vil starte et nyt parti. Nu har to kommunalpolitikere meldt sig ind i hans netværk.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

I weekenden bekræftede Lars Løkke Rasmussen, at han vil starte et nyt parti, og nu har to nye politikere meldt sig til hans netværk.

Det skriver Danske Kommuner.

Det er de to politikere fra Sorø Kommunalbestyrelse, Pia Hvid og Niels Aalbæk Jensen, der begge repræsenterer deres egen liste Frigængerne.

De udtrykker begge, at de højst sandsynligt vil repræsentere det kommende parti, hvis det bliver en realitet inden kommunalvalget i år.

"Vi har meldt os ind i Det politiske mødested, fordi Lars Løkke Rasmussens tanker flugter rigtig godt med det, vi vil med Frigængerne. Og hvis det kommende parti fortsat flugter med vores egne tanker om politik, så vil vi højst sandsynligt også melde os ind i partiet," fortæller Pia Hvid til Danske Kommuner.

Både Pia Hvid og Niels Aalbæk Jensen blev valgt ind i kommunalbestyrelsen på vegne af Alternativet, og før det har de begge været hos Radikale venstre.

Afventer partiprogrammet
Til TV2 Øst fortæller Pia Hvid på vegne af de to kommunalpolitikere, at de dog stadig venter på at se det egentlig politiske program, før de vil repræsentere det nye parti til det kommende valg.

"Selvfølgelig skal vi være på linje politisk. Så længe det parti, der kommer, er i tråd med Frigængerne, giver det mening. Kommer det til at være noget andet, så er det ikke det, vi vil," siger Pia Hvid.

Tidligere på ugen kom det frem, at tidligere folketingsmedlem for Venstre Jakob Engel-Schmidt er blevet ansat som sekretariatschef i Lars Løkke Rasmussens politiske netværk.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00