Om  
Mikkel Salgaard Bendtsen
Karne Lykkebo Lauritzen

Geelmuyden Kiese rokerer i topchefer

Mikkel Bendtsen fortsætter som administrerende direktør i Geelmuyden Kiese efter syv måneder som barselsvikar. Den forhenværende direktør, Karne Lykkebo, skal i stedet styrke kommunikationsbureauet på tværs af Norden som ny koncerndirektør.

Mikkel Bendtsen og Karne Lykkebo har begge spillet en central rolle i udviklingen af Geelmuyden Kiese Danmark de seneste ti år.
Mikkel Bendtsen og Karne Lykkebo har begge spillet en central rolle i udviklingen af Geelmuyden Kiese Danmark de seneste ti år.Foto: Geelmuyden Kiese
Cecilie Fischer

Mikkel Bendtsen bliver ny administrerende direktør for Geelmuyden Kiese, et af Skandinaviens største kommunikationsbureauer.

Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Den tidligere administrerende direktør, Karne Lykkebo, bliver i stedet koncerndirektør for den samlede Geelmuyden Kiese-gruppe i Skandinavien.

Karne Lykkebo ser frem til at fokusere på at styrke GK-gruppen i hele Norden.

"GK-gruppen har store ambitioner på alle markeder, og vi oplever fortsat vækst i både Danmark, Sverige og Norge. Særligt oplever vi, at vores kunder efterspørger løsninger på tværs af de skandinaviske markeder. I den situation står vi stærkere end nogen andre på markedet," udtaler hun i pressemeddelelsen.

Mikkel Bendtsen og Karne Lykkebo har begge været med til at udvikle koncernen de seneste år med henholdsvis 13 og 11 års erfaring i Geelmuyden Kiese Danmark.

Omstruktureringen træder i kraft 1. november.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mikkel Salgaard Bendtsen

Administrerende direktør, Geelmuyden Kiese
cand.mag. i retorik (Københavns Universitet 2011)

Karne Lykkebo Lauritzen

Koncerndirektør, Geelmuyden Kiese

0:000:00