Hør Altingets nye daglige podcast: Altinget Ajour

PODCAST: Hvordan ville Folketinget se ud, hvis kun kvinderne måtte stemme til næste valg? Vært Esben Schjørring har Altingets Anders Redder i studiet for at se nærmere på partiernes vælgerprofiler.

Har Venstre og resten af blå blok et kvindeproblem? Ifølge en ny analyse så ja – kvinderne er i højere grad røde, mens mændene er blå.
Har Venstre og resten af blå blok et kvindeproblem? Ifølge en ny analyse så ja – kvinderne er i højere grad røde, mens mændene er blå.Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Redaktionen
Fakta
Fra mandag-fredag udkommer Altinget: Ajour hver eftermiddag med en udsendelse om dansk politik. Værterne er magasinredaktør Esben Schjørring og podcastredaktør Henrik Axel Buchter.


Find Altinget Ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her | Få RSS-feed her

Ajour #1: De unge er vilde med LA og Alternativet, de ufaglærte søger mod Dansk Folkeparti, og køn er mere end nogensinde definerende for det parti, danskerne stemmer på.

Altinget Ajour ser nærmere på den analyse, som professor Kasper Møller Hansen fra Københavns Universitet har lavet for Altinget i den første udgave af vores nye daglige podcast.

Find Altinget Ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her | Få RSS-feed her

Dokumentation

SÅDAN ABONNERER DU PÅ PODCASTEN

Du kan få hvert afsnit af Altinget: Ajour direkte ned på din telefon, hvis du abonnerer på kanalen Altinget: Ajour via din podcast-udbyder.

Hvis du vælger at abonnere på podcasten via eks. iTunes, Google Play eller Soundcloud, vil hver episode blive hentet ned i den tilhørende applikation.

Hører du podcast igennem andre apps, vil Altinget: Ajour også være tilgængelig i langt størstedelen af dem. Er den ikke det, er du velkommen til at sende en mail til [email protected].

Derudover vil hvert afsnit af Altinget: Ajour udkomme i Altingets morgennyhedsbrev og være tilgængelig på altinget.dk, og du vil have mulighed for at lytte til hvert afsnit i selve artiklen.


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00