Her er Sophie Løhdes nye pressechef

NAVNENYT: Innovationsminister Sophie Løhde har fundet sig en ny pressechef, efter Kristian Wederkinck sagde sin stilling op i januar.

Der er nu sat navn på innovationsminister Sophie Løhdes (V) nye pressechef.

Det bliver Maja Korshin, som fra 1. marts skal varetage pressehåndteringen for Sophie Løhde og ministerens resortområde i Finansministeriet. Og det er en opgave, som den nye pressechef ser frem til at tage hul på.

”Jeg glæder mig til at sætte fokus og gøre det klart for danskerne, hvad innovationsministeren og hendes embedsværk gør af godt arbejde. Det skal frem i lyset,” siger Maja Korshin til Altinget.

Håndteringen af medierne er ikke hel ny kost for den nye pressechef. Hun kommer fra en stilling som pressekonsulent hos brancheorganisationen Forsikring & Pension, hvor hun siden 2014 har været ansvarlig for organisationens pressehåndtering. Hos Forsikring & Pension har hun især gjort brug af digitale medier, og det er en af de erfaringer, som hun vil tage med sig i sit nye arbejde.

”Jeg vil også bidrage med mere synlighed i forhold til radio og tv. Men også med mere synlighed på regionalt plan. Jeg har god kontakt til de regionale medier. Dér kan godt komme mere synlighed omkring ministeriets arbejde hos de borgere, som vil blive berørt,” siger Maja Korshin.

Hun afløser Kristian Wederkinck, der sagde sin stilling op i januar og blev ny kommunikationschef i By og Havn.

Maja Korshin har studeret journalistik på Roskilde Universitet og blev kandidat i jura fra Københavns Universitet i 2010. Sideløbende har hun arbejdet som journalist for blandt andet Jyllands-Posten, Avisen.dk og DR Nyheder, inden hun startede hos Forsikring & Pension.

Forrige artikel Vestagers chance for EU-toppost er forringet Vestagers chance for EU-toppost er forringet Næste artikel Ulvens komme splitter danskerne Ulvens komme splitter danskerne
Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

ANALYSE: Med sit nej til en rigsretssag har den nye LLR-bevægelse for første gang meldt ud om konkret politik. Den placerede sig et andet sted end alle andre midterpartier. Det er et varsel om hverdagens realiteter, hvis Løkkes nye folkebevægelse bliver til et parti.