Herlige Svend: Derfor får drenge lavere karakterer end piger

Vi har for lave forventninger til drengene, mener debattør Sebastian Lynggaard, som bruger memes til at debattere manderollen på sin populære Instagram-profil. Hør ham i Ajour, hvor vi har også har været på Ungdommens Folkemøde og spurgt drengene selv, hvorfor de tror, de får dårligere karakterer end pigerne.

Sebastian Lynggaard er gæst i Ajour, hvor han giver sit bedste råd til politikerne, som skal forsøge at gøre de faglige forskelle mellem kønnene mindre.
Sebastian Lynggaard er gæst i Ajour, hvor han giver sit bedste råd til politikerne, som skal forsøge at gøre de faglige forskelle mellem kønnene mindre.Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Caroline Tranberg

Gæst: Sebastian Lynggaard, konsulent og manden bag Instagram-profilen Herlige Svend

I øvrigt medvirker: Elever og lærere fra blandt andet Ravnsholtskolen i Allerød, Mulernes Legatskole i Odense, Vestegnens HF og VUC, Marselisborg Gymnasium i Århus, Niels Brock, Ådalsskolen i Frederikssund og Øregård Gymnasium.

Vært: Caroline Tranberg, podcastredaktør

Producer: Signe Løntoft, journalist og redaktør og Magnus Ebsen Bøgelund, podcastassistent

Læs også


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024