Holstein om Lundes næse: En ordentlig gynter

Politisk kommentator Erik Holstein vurderer Folketingets kritik af Esben Lunde Larsen (V) 6. april 2017.  

TV: Esben Lunde Larsens (V) næse er i pinocchio-størrelsen, og det er næsten ikke muligt for en minister at komme tættere på at blive afsat. Det vurderer Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

Det er en næse af de større, som Esben Lunde Larsen (V) har fået af Miljø- og Fødevareudvalget.

Formuleringen ”overordentligt kritisabelt” viser, at ministeren har været så tæt på at blive afsat som overhovedet muligt, mener Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

”Det er en næse af pinocchio-størrelse. Det man i folkemunde kalder en ordentlig gynter,” siger han.

Læs også: Holstein: Ikke gratis for DF at frede Lunde Larsen

”Esben Lunde Larsen har simpelthen fået en kritik, der er et gult kort med røde nuancer. Han har været så tæt på at blive skubbet ud over afgrunden som muligt,” siger Holstein, der påpeger, at ministeren formentlig bliver afsat, hvis han laver én fejl mere.

Miljø- og Fødevareministeren får den såkaldte næse, efter at han undlod at oversende ministeriets forslag til at modvirke kvotekoncentration og de såkaldte ’kvotekonger’ til Folketinget på trods af, at et flertal ved gentagne lejligheder havde ønsket netop det.

Læs også: Esben Lunde til Folketinget: Undskyld, undskyld, undskyld!

Læs også: DF redder Esben Lunde: Han får en næse

Forrige artikel Poul Nyrup: Et uhyggeligt signal om, hvor lidt beslutningstagerne ved Poul Nyrup: Et uhyggeligt signal om, hvor lidt beslutningstagerne ved Næste artikel Esben Lunde efter næse: Nu skal forholdet genoprettes Esben Lunde efter næse: Nu skal forholdet genoprettes