Om  
Lisbet Møller Nielsen

IDA rekrutterer Radikales politiske chef

Efter knap 10 års dedikation til Radikale forlader politisk chef Lisbet Møller Nielsen partiet til fordel for at træde til som chefkonsulent for udannelsespolitik i IDA.

Fra 1. november rykker Lisbet Møller Nielsen fra Radikales partipolitik til at stå for ansvaret for uddannelsespolitik fra IDA's kontorer ved Kalvebod Brygge.
Fra 1. november rykker Lisbet Møller Nielsen fra Radikales partipolitik til at stå for ansvaret for uddannelsespolitik fra IDA's kontorer ved Kalvebod Brygge.Foto: Pressefoto/Radikale og IDA
Ghita Nidam Møller

Siden 2012 har Lisbet Møller Nielsens arbejdsliv stået i Radikales partitegn, men nu er den æra ved at nå sin ende. Fra 1. november slår hun hul på et nyt kapitel som chefkonsulent for uddannelse i IDA.

Det oplyser hun på sin twitterprofil.

Lisbet Møller Nielsen forlader dermed sin seneste stilling som politisk chef i Radikale og tager afsked med samlet set knap 10 års arbejde med politikudvikling i partiet.

Hun holder fast i den politiske scene, men skifter nu fra den politiske partirollen til at indtræde i en rådgivende hovedrolle som chefkonsulent for uddannelsespolitik. Hun bliver dermed stemme for foreningens 130.000 medlemmer på udannelsesområdet.

Lisbet Møller Nielsen har foruden sin politiske baggrund i Radikale tidligere arbejdet i Beskæftigelsesministeriet og har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lisbet Møller Nielsen

Uddannelsespolitisk chefkonsulent, IDA - Ingeniørforeningen
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2005)

0:000:00