Om  
Jacob Mark
Christina Krzyrosiak Hansen

Jacob Mark danner par med S-borgmester

Holbæks socialdemokratiske borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen, danner nu officielt par med SF-gruppeformand Jacob Mark.

Erik Holstein

Det har været kendt i SF-kredse på Borgen, men nu er det ingen hemmelighed mere: Gruppeformand Jacob Mark er kæreste med Holbæks borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen, der er socialdemokrat. Parret bekræfter oplysningen, men har ikke yderligere kommentarer.

Kæresteparret er begge meget unge og ambitiøse politikere, der har slået hver sin aldersrekord. Christina Krzyrosiak Hansen var landets yngste borgmester, da hun i 2018 satte sig i borgmestersædet i Holbæk som 24-årig. Jacob Mark var også kun 24, da han i 2016 blev udnævnt som SF-gruppeformand som den yngste i Folketinget nogensinde.

Romancer på tværs af partiskel er ikke noget særsyn i det politiske liv og volder sjældent de store problemer. Den mest kendte romance var forholdet mellem den daværende socialdemokratiske næstformand og senere statsminister Poul Nyrup Rasmussen og den fremtrædende radikale politiker Lone Dybkjær. Parret blev gift i 1994.   

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jacob Mark

MF, gruppenæstformand (SF)
bachelor i journalistik, politik og administration (Roskilde Uni. 2017)

Christina Krzyrosiak Hansen

Borgmester (S), Holbæk Kommune
ba.soc. (Københavns Uni.)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024