Om  
Karen Hækkerup

Karen Hækkerup stopper som generalsekretær i Unicef

Tidligere minister Karen Hækkerup har valgt at fratræde sin stilling hos Unicef Danmark. Børneorganisation har derfor indledt jagten på en ny generalsekretær.

<div><div><div><div><div>Karen Hækkerup har været generalsekretær i UNICEF Danmark siden 1. september 2019.</div></div></div></div></div><a target="" rel=""></a><div></div>
Karen Hækkerup har været generalsekretær i UNICEF Danmark siden 1. september 2019.
Foto: PR 2017
Mathias Bach

Siden 2019 har Karen Hækkerup stået i spidsen for Unicef Danmarks kamp for verdens udsatte børn.

Men nu har hun valgt at stoppe i stillingen som generalsekretær. Det skriver Unicef Danmark på deres hjemmeside.

"Den professionalisering, jeg blev hentet til Unicef for at stå i spidsen for er nu, efter knap tre år, tilendebragt. Jeg er stolt af de resultater, vi har opnået," udtaler Karen Hækkerup.

Unicef Danmarks bestyrelsesformand, Jesper Lok, understreger, at der er tale om et vemodigt farvel, og at Karen Hækkerup har leveret fornemme resultater i sin tid som generalsekretær.

Det er ingen meldinger om, hvad Karen Hækkerup nu skal lave, men hun har stillet sig til rådighed for Unicef indtil sommer, hvor en ny generalsekretær gerne skulle være på plads. Unicef Danmark har allerede indledt jagten.

Karen Hækkerup har tidligere været justitsminister, fødevarerminister samt social- og integrationsminister under Helle Thorning-Schmidts (S) regering. Hun var medlem af Folketinget 2005-2014.

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Karen Hækkerup

Formand, Den Sociale Investeringsfond og Nordic Safe Cities
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2010)

0:000:00