Om  
Uffe Tang
Louise Schack Elholm

Kirkeministeren ansætter tidligere nyhedsvært som spindoktor

Minister for kirke, landdistrikter og nordisk samarbejde Louise Schack Elholm ansætter Uffe Tang som særlig rådgiver. Han kommer fra en stilling som seniorrådgiver i Uleman & Børsting og har en mangeårig fortid inden for nyhedsjournalistik.

Uffe Tang bliver særlig rådgiver for Louise Schack Elholm.
Uffe Tang bliver særlig rådgiver for Louise Schack Elholm.Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Mathilde Brieghel

Louise Schack Elholm (V) har ansat en ny særlig rådgiver til at bistå det politiske arbejde som minister for kirke, landdistrikter og nordisk samarbejde.

Kirkeministeriet oplyser i en pressemeddelelse, at valget er faldet på seniorrådgiver og journalist Uffe Tang.

51-årige Uffe Tang er seniorrådgiver i Ulvemann & Børsting og har tidligere været vært på TV 2 News, politisk analytiker på DR og Christiansborg-journalist på Berlingske.

"Uffe Tang har en omfattende viden om det danske medielandskab, og han kender dansk politik gennem sit mangeårige virke som journalist på Christiansborg og som redaktionschef på de store medier," fortæller kirkeministeren om ansættelsen og fortsætter:

"Samtidig kender han både til udfordringen med landdistrikter, da han selv stammer fra Vestjylland ligesom han også kender en del til det nordiske gennem sine personlige relationer."

Uffe Tang begynder i sin nye rolle med øjeblikkelig virkning.

{{toplink}}
Læs også

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024