KORT: Se ventetiden ved huslejenævnet i din kommune

KORT: Fra 37 til 257 dage. Så vidt spænder ventetiden ved landets huslejenævn. Se et danmarkskort over sagbehandlingstiden i alle kommuner her.

Der er stor forskel på, hvor lang tid boligejere og udlejere i henholdsvis København og Århus skal vente på at få afgjort sager i huslejenævnet.

Mens borgerne i Rebild gennemsnitligt venter 32 dage, må borgere i Næstved gennemsnitligt vente hele 257 dage på en afgørelse. 

Det kan man se på en oversigt over sagsbehandlingstiden i de danske huslejenævn, der fremgår af et svar fra boligminister Kaare Dybvad (S) til Folketingets Boligudvalg fra 19. november sidste år.  

På landkortet forneden kan du se, hvor lang sagsbehandlingstiden gennemsnitligt er i hver af landets 80 huslejenævn. Jo grønnere kommunen er, desto længere er sagsbehandlingstiden. 

,

Forrige artikel Ventetider på huslejesager varierer med 220 dage Ventetider på huslejesager varierer med 220 dage Næste artikel Kommissær med ansvar for EU's Afrika-plan kommer til Danmark Kommissær med ansvar for EU's Afrika-plan kommer til Danmark
Kronik: Jeg vågnede op i et samleje, jeg ikke vidste, jeg var en del af

Kronik: Jeg vågnede op i et samleje, jeg ikke vidste, jeg var en del af

KRONIK: For syv år siden var jeg blevet for fuld og var faldet i søvn. Jeg vågnede op i et samleje, jeg ikke selv vidste, jeg var en del af. I dag har debatten om #MeToo, sexisme og samtykkeloven givet kvinder som mig et sprog til at sætte ord på egne oplevelser. Nu skal samfundet lytte og handle, skriver Marie de Stoppelaar.