Om  
Søren Filbert

Krifas direktør siger op efter uenighed

Administrerende direktør i Krifa Søren Filbert stopper på posten efter fem år. Opsigelsen skyldes uenighed mellem ham og hovedbestyrelsen.

Sofie Hvemon

Søren Filbert er uenig med Krifas hovedbestyrelse i forhold til, hvordan Krifas vision ønskes realiseret overordnet set.

Det har ført til, at Søren Filbert den 19. juni 2020 indgav sin opsigelse. Han stopper som administrerende direktør 22. juni 2020.

Det skriver Krifa i en pressemeddelelse.

"Det er rigtig ærgerligt, at samarbejdet med Søren Filbert slutter her," udtaler Krifas formand Søren Fibiger Olesen i pressemeddelelsen. Han fortsætter:

"Søren Filbert har i sine fem år i Krifa drevet den strategiske udvikling, og hans betydning for Krifas transformation mod en arbejdslivsbevægelse er uvurderlig."

Krifas hovedbestyrelse mødes igen inden sommerferien for at igangsætte arbejdet med at finde en løsning i forhold til Krifas direktion. Indtil mødet finder sted, består direktionen kun af Preben R. Jørgensen.

Krifa er en a-kasse og fagforening. Organisationen har 190.000 medlemmer og er dermed Danmarks fjerdestørste fagbevægelse.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søren Filbert

Fhv. direktør, Krifa
hd (Syddansk Uni. 2010)

0:000:00