LA-profil vil overtage Villum Christensens folketingskreds

NAVNENYT: Liberal Alliances folketingsmedlem Laura Lindahl går efter at blive spidskandidat i Sjællands Storkreds, efter Villum Christensen har trukket sig.

Til næste folketingsvalg skal det være Laura Lindahls navn, der står øverst på Liberal Alliances liste i Sjællands Storkreds.

I hvert fald hvis det står til Laura Lindahl selv.

Hun sidder i forvejen i Folketinget for Liberal Alliance, hvor hun er valgt i Københavns Storkreds. Men nu går hun efter at overtage tjansen som spidskandidat i Sjællands Storkreds, efter Villum Christensen tirsdag meddelte, at han ikke genopstiller ved næste folketingsvalg.

”Kampen for mere frihed, lavere skat, bedre vilkår for de erhvervsdrivende og en målrettet socialpolitik går igen over hele landet. Jeg tror på, at jeg med min nuværende platform som et synligt folketingsmedlem kan være med til at gøre en positiv forskel i Sjællands storkreds,” siger Laura Lindahl i en pressemeddelelse.

LA skal gøre sig ekstra umage i den kommende tid
Liberal Alliance skal vælge den nye spidskandidat på et opstillingsmøde 3. februar, hvor Lindahl håber på at kunne få medlemmers opbakning, og hun lægger ikke skjul på, at hun har en særlig opgave med at kommunikere Liberal Alliances politik frem mod folketingsvalget.

”Der er ingen tvivl om, at vi i Liberal Alliance skal gøre os ekstra umage i den kommende tid for at få gennemført liberal politik og ikke mindst styrke vores lokale partiorganisationer, så vi er klar til næste valg. Hvis jeg bliver ny spidskandidat i Sjællands Storkreds, så er det mine to klare prioriteter,” siger hun.

34-årige Laura Lindahl har siddet i Folketinget siden valget i 2015, hvor hun blev valgt som nummer to i Sjællands Storkreds lige efter økonomi- og indenrigsminister Simon-Emil Ammitzbøll-Bille. Lindahl er i dag blandt andet Liberal Alliances ordfører for socialområdet, beskæftigelse og integration.

Foruden sin plads i Folketinget har Laura Lindahl også siddet i byrådet på Frederiksberg siden 2014.

Forrige artikel To ud af tre udflyttede job gik til S-kommuner To ud af tre udflyttede job gik til S-kommuner Næste artikel Dagens overblik: Socialdemokratiske borgmestre kan være gladest for udflytningsplanen Dagens overblik: Socialdemokratiske borgmestre kan være gladest for udflytningsplanen