LA-partileder Vanopslagh er ramt af stress

STRESS: Politisk leder for Liberal Alliance Alex Vanopslagh er ramt af alvorlig stress. Han vil fortsat være politisk aktiv, men er tvunget til at nedjustere sin arbejdsbyrde.

Partileder Alex Vanopslagh (LA) melder ud, at han&nbsp;som følge af stress for en tid&nbsp;er nødsaget til at&nbsp;overlade en større arbejdsbyrde til Liberal Alliancens&nbsp;folketingsgruppe.<br>
Partileder Alex Vanopslagh (LA) melder ud, at han som følge af stress for en tid er nødsaget til at overlade en større arbejdsbyrde til Liberal Alliancens folketingsgruppe.
Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget
Ghita Nidam Møller

Det har været et par hektiske år for folketingsmedlem og partitleder Alex Vanopslagh (LA). Det har ført til, at han for et halvt års tid siden blev ramt af alvorlig stress, hvilket nu kræver en mindre arbejdsbyrde.

Det oplyser han i et facebookopslag.

Han vil fortsat være aktiv som politisk leder, men hans arbejdsbyrde vil blive tilpasset et niveau, hvor han kan restituere, indtil han er kommet fuldt ud til hægterne igen.

29- årige Alex Vanopslagh skruer dermed ned for blusset i hans politiske karriere, der de senere år har taget fart. Fra 2014 til 2016 var han landsformand i Liberal Alliances Ungdom og siden 2018, har han været medlem af Københavns Borgerrepræsentation. 

I juni 2019 overtog han som nyvalgt folketingsmedlem posten som leder for Liberal Alliance efter Anders Samuelsen. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Alex Vanopslagh

Partileder, MF (LA)
cand.scient.pol. (København Uni. 2016)

0:000:00