Om  
Michael Gylling Nielsen

Læger uden Grænser siger farvel til direktør

Michael Gylling Nielsen, der har været direktør for den danske afdeling af Læger uden Grænser, forlader sin stilling til fordel for et job i Center for Familieudvikling.

Minna Møbjerg Stevnhoved

17. august tiltræder 56-årige Michael G. Nielsen som ny direktør for Center for Familieudvikling. Det betyder et farvel til Læger uden Grænser, hvor han siden marts 2007 har siddet i direktørstolen, og som har dannet rammen for hans karriere siden 2003.

Michael Nielsen er uddannet journalist og har også inden tiden i Læger uden Grænser opbygget bred erfaring fra NGO-verdenen. Blandt andet er han medstifter af Greenpeace i Danmark, hvor han også arbejdede op gennem 1980’erne.

Om sit nye job udtaler Michael Nielsen i en pressemeddelelse:

”Mange børnefamilier føler sig så pressede i hverdagen, at det risikerer at gå ud over både voksne og børns trivsel og sundhed. Det er med dem i tankerne, at jeg nu vil bidrage til at videreudvikle et større og stærkere Center for Familieudvikling, der giver forebyggende støtte til familier. Jeg er selv vokset op på en døgninstitution og har derfor nok en særlig motivation for at sikre børn den trygge forældrekærlighed, der er så vigtig for, at vi kan vokse op som hele mennesker”

Michael Nielsens tiltrædelse medfører samtidig, at den hidtidige centerleder Annette Due Madsen nu skifter rolle til formand for centrets bestyrelse.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Michael Gylling Nielsen

Sekretariatsleder, Coding Pirates, fhv. centerleder, Oasis, fhv. direktør, Center for Familieudvikling, fhv. direktør, Læger uden Grænser
journalist (DJH 1983)









0:000:00