Lars Aslan: Nye Borgerlige er en løgnefabrik

KOMMENTAR: Det har været absurd at følge mediernes næsegruse beundring for Nye Borgerlige, til trods for at partiet i høj grad består af lystløgnere og ekstremister, mener Lars Aslan.

I hele den borgerlige presse – med BT i spidsen – synes det næsten at være et formål i sig selv at få det lille yderfløjsparti Nye Borgerlige op over spærregrænsen.

Det bliver gjort med mikrofonholderi overfor Pernille Vermund samt en ukritisk pressedækning af alt, hvad hun laver, lige fra hvad hendes livret er, til hvem hun snaver med.

Aldrig i historien har en konservativ suppleant til Folketinget fået så meget airtime. Og endda af den ukritiske del af slagsen.

Forestil jer, at Kristendemokraterne, der nok er det parti, der ligger tættest på Nye Borgerlige i vælgeropbakning – eller mangel på samme – fik bare noget, der ligner samme dækning? Hvis det var tilfældet, ville der stort set ikke være plads til andet politisk journalistik.

Det helt komiske er, at medierne konstant æder alle Pernille Vermunds løgne. Lad os tage de værste:

”Jeg er ikke politiker som de andre.” Det er jo den største joke, eftersom hun længe har siddet i byrådet for Konservative og stillede op til sidste folketingsvalg for partiet. En karriere, som er meget typisk for de fleste politikere.

”Jeg er ikke en del af the establishment.” Ja, den kender vi fra Donald Trump – og det er ligeså løgnagtigt, når den kommer fra Vermund.

Vermund er arkitekt, kæreste med en millionær og bor i et af de rigeste områder af Danmark. Mere establishment-agtigt bliver det næppe.

Nummer to i partiet er Mette Thiesen, der er den eneste i Nye Borgerlige, der er valgt til noget som helst, efter at partiet floppede totalt ved kommunalvalget, og kun fik valgt et eneste byrådsmedlem. Hun lyver endnu mere end Pernille Vermund.

Før sommerferien lagde Thiesen hårdt ud med at fortælle en historie om ”shariavagter” på Rådhuspladsen. Problemet var bare, at historien var løgn.

Det samme var hendes historie om et billede, hun lagde op på sin Facebookvæg, om et angreb på en studentervogn, som nogle indvandrere stod bag.

Og der er mange andre eksempler på løgne fra partiets side.

Førstepladsen i den svindel og humbug, som partiet generelt excellerer i, tilkæmpede folketingskandidat Ketil Wathne Rasmussen sig dog, da han opdigtede et knivoverfald begået af muslimer ved VUC i Lyngby.

Helt syret blev det, da Rasmussen blev konfronteret med sin løgn, og han fortalte, at han ikke kunne stille op til interview, da han afholdt den jødiske helligdag yom kippur!

Jeg kan måske godt forstå borgerlige mediers ønske om at give en masse medløb til Pernille Vermund og hendes partifæller ud fra en interesse i at fastholde Løkke ved magten, hvilket jo er helt umuligt, hvis hendes parti ikke kommer over spærregrænsen.

Ligesom jeg forstår, hvorfor alle borgerlige politikere, der har samme ønske, forholder sig tavst til partiets mange løgne. Men ud fra ideen om objektiv journalistik og borgerlig anstændighed fatter jeg det virkelig ikke.
----------

Lars Aslan Rasmussen er medlem af Folketinget for Socialdemokratiet. Indlægget er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Forrige artikel Jarl Cordua: Hvor dybt stikker Støjbergs formandsambitioner? Jarl Cordua: Hvor dybt stikker Støjbergs formandsambitioner? Næste artikel Marie Krarup: Muslimer skal gå på kompromis med islamisk tankegang Marie Krarup: Muslimer skal gå på kompromis med islamisk tankegang
 • Anmeld

  s.a.

  Underligt!

  Hr Aslan plejer at være ganske fornuftig - denne gang svinger han sig dog ud over grænsen.
  Er man misundelig over at en anden politiker får mere "airtime" end det man selv forventede at få?
  At Vermund er på vej ind i folketinget er der vel ingen tvivl om - hun taler til en stor vælgerskare og skal deraf selvfølgelig have megen taletid i pressen.
  Påstande om løgn og bedrag må stå for Hr Aslan´s egen regning - dokumentationen mangler, samtlige andre folkevalgte har sikkert også et par lig i lasten.

 • Anmeld

  Erik Rasmussen · Hr

  Misundelse

  Uh-ha! Misundelse er en grim ting, især når det kommer til udtryk som ovenfor. Hvorfor udgiver Altinget det overhovedet? Der er ikke et eneste seriøst kritikpunkt af partiets politik - kun løse påstande om hvem Pernille kommer sammen med, og hvor hun bor. Hvorfor går Lars ikke i dybden med partiets økonomiske politik? partiets holdning til landbrug og miljø? partiets holdning til arbejdsmarkedet og sociale forhold? Vel sagtens fordi Lars intet aner om det. Man skal nødvendigvis sætte sig ind i de ting, man vil kritisere. Kritik er velkommen, men hæv venligst niveauet! Tak.

 • Anmeld

  Jørgen winther

  Selvfølgelig ikke stole på en evt. misundelig soc, men:

  FAKTATJEK: Ingen bevæbnede sharia-vagter på Rådhuspladsen
  Der var ingen bevæbnede "sharia-vagter" til muslimsk bønnekald på Rådhuspladsen i weekenden, som Mette Thiesen fra Nye Borgerlige påstår på Facebook.
  © (arkivfoto) Scanpix
  MICHAEL HØJGAARD BANG OG OLIVER KJÆRHAUGE OKKELS
  BT - hvem gjorde det?
  14. JUNI 2018 KL. 14.01 | OPDATERET 14. JUNI 2018 KL. 14.01
  Han smuttede ud af døren igen og blev så overfaldet 50-100 meter fra, hvor vi bor. Han blev sparket ned fra bagfra. Han fik dybe hudafskrabninger på knæene, albuerne, håndleddene og hænderne. Han nåede ikke at se så meget, men han mener, at det var fire-fem unge mænd på omkring 18 år. Han var ret sikker på, at det var etnisk danskere,« siger Ken Holger Nielsen
  Overfald VUC
  27.sept 2018
  Heller ikke eleverne eller politiet kender til overfaldet
  Detektor spørger også til overfaldet hos flere forskellige elever rundt på skolens område. Men ingen har hørt noget. Faktisk er det første gang, de hører til sagen.
  Eleverne mener, ligesom undervisningslederen, at de ville have hørt om det, hvis et knivoverfald skulle have fundet sted.
  Heller ikke Nordsjællands Politi har hørt eller modtaget nogen anmeldelse af et knivoverfald på VUC Lyngby.
  Intet af ovenstående beviser dog noget, men det gør påstandene fra De Nye Borgerlige jo heller ikke. At lederen er politiker og fra det højere etablerede samfund er vel åbenlyst.

 • Anmeld

  Ole Damsgård Gisselmann · Cand.scient.pol

  Gylle

  Hvad er det for en omgang gylle Lars Aslan fyrer af. Der er absolut ingen kritik af Nye Borgeliges politik. Det hele er en omgang personangreb. Denne kommentar af Lars Aslan er under lavpunket.

 • Anmeld

  Ete Forchhammer

  Desværre

  .. er mediernes rolle, for flertallets vedkommende, ikke at oplyse men at få annoncekroner og læsere, og netop NB's ekstreme historier er der mere salg i end i Kristendemokraternes pæne og ordentlige, så skidt med at det er løgn det meste fra NB...
  Det må være frustrerende at være seriøs journalist, de findes jo.
  Som det er frustrerende at se på at ingen falsk nyhed er for falsk til ikke at bli' troet af mange, for mange, måske mange nok...?

 • Anmeld

  O.D. · Selvstændig

  Svar til s.a.

  At hr. Aslan er mere troværdig i sine udtalelser end Vermund er der slet ingen tvivl om , at hun taler til en stor vælgerskare er nok mere tvivlsomt for så må det være for dem der lægger det døve øre til, dokumentation for påstanden om løgn og bedrag er ikke en nødvendighed da Vermund selv verificerer dette.

 • Anmeld

  S.a.

  Svar til o.d.

  Alt kan fortolkes på den måde man nu selv mener er det mest rigtige....
  Men at Aslan rykker debatten ned under fornuftgrænsen med medbørnehave misundelse og barnlige angreb er uomtvisteligt. Mvh

 • Anmeld

  Morten Holgersen · Mester

  Goddag, goddag..

  Tag hatten af!
  Lars Aslan som statminister,
  Gør døren høj, gør porten vid, her kommer Lars, i en ordentlig skid!

 • Anmeld

  Kurt Kingod · Næstformand for Venstre i Fredercia

  Mangler objektiv politisk vurdering af NB.

  Aslans udgydelser mangler reel fakta om Ny Borgerlig politik eller mangel på samme. Han burde som MF'er holde sig for god til simpel mudderkastning om løgnagtighed, personlige forhold etc..., hos andre.

  Og, hvis Aslans niveau ikke er højere, og han vælger at fortsætte i samme stil, så fej lige først for egen dør!

 • Anmeld

  o.d. · selvstændig

  Svar til Kurt Kingod

  At du forsvarer NB kan nu ikke komme bag på nogen, når det nu kommer dertil at Aslan burde holde sig for god til det du påstår vil jeg tillade mig at gøre opmærksom på og uden det skal opfattes som mudderkastning, at når det bl.a handler om mudderkastning, løgnagtigheder og personlige forhold da burde venstre nok holde sig lidt tilbage med sådanne angreb mod andre, at feje for egen dør, ja da har i venstrefolk en nok så stor møgdynge at gå i gang med. Da du åbenbart mangler en objektiv politisk vurderig af NB går jeg ud fra du er i stand til at fremkomme med en sådan. i øvrigt er det Aslans personlige mening som han her har givet udtryk for og ikke en parti politisk holdning, i demokratiets navn har man vel lov til at ytre sig kritisk. uanset på hvilken side af plankeværket man befinder sig.

 • Anmeld

  J. Jensen

  Når valgkampen starter

  Så skal de kritiske journalister nok tage fat, og give Vermund alle muligheder for at uddybe partiet politiske program. Herefter kan det bliver vanskeligt nok at få tilslutning til at komme i Tinget.

 • Anmeld

  Kim Nielsen

  Et besynderligt angreb på forfatteren

  Ny Borgerlige ville brye konventioner eller opsige dem, de vil såmænd heller ikke ovrrholde de grundslovsbestemmelser - alt sammen for at sparke til de med anden etnisk oprindelse.
  Der er en lydhørhed for det lige fra S til venstre
  Det er lykkedes at komme igennem med budskabet, at de er en økonomiske byrde for samfundet - de koster velfærd
  Begrebet økomiske byrde bliver også flittig om mennesker på overførselsindkomster med undtagelse af kongehuset.
  Når man kan læse at kontanthjælpsmodtagere og ledige kan finde på at stemme på ny borgerlige, så kan det næppe være af hensyn til deres egne og andre i lignende livsvilkår - fordi et af ny borgeliges politisk mål er at reducere i de pågældendes ydelser.
  Der var en bosat i nazi - Tyskland som sagde, først tog de jøderne, og jeg var ligeglad for jeg var jo ikke jøde, så tog de kommunisterne og jeg var ligeglad, og ligeledes ligeglad da de tog Socialdemokraterne og de katolikkerne - nu ville de tage mig, men der er ingen nu der kan protestere mod det.

 • Anmeld

  Jacques · IT-Specialist

  En løgn er en overlagt handling

  - og der er ikke tale om en overlagt handling, medmindre Lars kan bevise at "løgner" har være bevidst om, at andet skulle være sandt. Det er personsmæderisk æreskrænkende og derfor potentielt strafbart at erklære folk for løgnere, hvis man ikke kan bevise det overlagte i gerningen fra "løgners" side. Bare se på smædesagen Davis Trads vs. Henrik Gade Jensen, hvor den stærkt narcissistisk svovlstinkende David Trads endte med en dom, som han også burde.

 • Anmeld

  s.a.

  Ja ja Kim.

  Nu skal du heller ikke gøre det værre end det er - ingen, højre / venstre, rød eller blå ønsker tilstande som i slut tredverne. At tage nogen som helst på den politiske arena til indtægt for den holdning er skræmmekampagne af værste skuffe og direkte uintelligent.
  Forhold dig til fakta, se på de problemer vi og resten af Europa slås med og tag udgangspunkt i dét. At drage parraleller til nazismen er ude at proportioner i dette tilfælde. Skulle vi se tilbage i historien hvergang vi løber tør for argumenter, kunne vi finde ligheder til nazismen overalt.

 • Anmeld

  Flemming Rickfors

  Træk kortet når argumentationen kommer til kort

  Det er jo ikke fordi vi ikke er forvarslet om at Nye Borgerlige vil blive udsat for verbal og fysisk vold i stadig stigende grad des tættere vi kommer på Folketingsvalget. Dette tradske udfald fra Lars Aslan Rasmussen er som de fleste af samme skuffe bygget op på et had til Danmark og danske værdier, og som så skal udleves ved karaktermord når sund fornuft og argumentation for længst har forladt afgangsterminalen. Det er omsonst at give tilbagesvar på floskler, der har det med at sige mere om afsenderen end modtageren.

 • Anmeld

  Arne Skov · Softwarearkitekt

  Først kom de . . .

  @Kim Nielsen
  Det var Martin Niemüller og der er flere versioner af digtet (med ændring af grupper og rækkefølge) - dette er vist nok den første. Gewerkschafter er fagforeningsfolk:
  Als die Nazis die Kommunisten holten,
  habe ich geschwiegen;
  ich war ja kein Kommunist.

  Als sie die Sozialdemokraten einsperrten,
  habe ich geschwiegen;
  ich war ja kein Sozialdemokrat.

  Als sie die Gewerkschafter holten,
  habe ich nicht protestiert;
  ich war ja kein Gewerkschafter.

  Als sie die Juden holten,
  habe ich geschwiegen;
  ich war ja kein Jude.

  Als sie mich holten,
  gab es keinen mehr,
  der protestieren konnte.

 • Anmeld

  Niels O

  Nationalistiske Borgerlige, bare endnu et populistparti

  Har man lyst til en ansvarsfri politikerkarrierre, hvor det gælder om at råbe højt og appellere til folks indre svinehund, så skal man bare stille op for eet af de mange populistiske nationalistiske eet-punktspartier. Der er mange nemme stemmer at få i det laveste segment af danske vælgere. Der er ca. 20% i det danske vælgerhav.

  ((DF)) har været alene på banen i mange år, hvilket har givet dem en lukrativ og ansvarsfri plads i Folketinget. Men nu er der flere partier som NB, Dansk Samling og Stram Kus, som vil give det "for bløde" ((DF)) kam til deres hår, og gøre det endnu "hårdere".

  Og de nationalistiske vælgere, som ikke interesserer sig for andet end muslimer, elsker det. Især, når der er en affarvet bimbo i spidsen af partiet.

 • Anmeld

  Poul B. · pensionist, iagttager

  Her fik Aslan, trods ellers fornuftig tænkende .....

  ... en gang Roskildesyge. God bedring Aslan. Kom igen senere.
  PS: Du skrev et udsagn fra Pernille Vermund (?): ”Jeg er ikke politiker som de andre.” Du, Aslan. undlod at formulere det bedre:
  ”Jeg er ikke politiker som de andre, MEN EN ANDERLEDES POLITIKER”, såfremt at DU definerer, at 'hvis man ytrer sig om samfundsforhold, så er man politiker'.
  Husk, at en erhvervsmand godt kan sidde som 'politiker', men uden at agere, som levebrødspolitikere gør det. Det gør 90 % af politikerne. Taburetklæberne.
  Vesten er lost. Trods det, uden at det hjælper, får NB min stemme. Det er min ret Aslan. Populisme? Må jeg være her?

 • Anmeld

  Kim Nielsen

  S.A

  Jeg har svært ved at tage nogen alvorlig, der ikke tør ved deres bias ved fuldt navn - For mig kan forkortelsen S.A.,stå for slemme aber
  Jeg mindet om det, som Arne Skov var venlig at give fyldestgørende
  Jeg har ikke på noget tidspunkt skrevet at ny borgerlig er nazister - selvom det er et rabiat asocialt parti som en række andre partier på højrefløjen er det
  Ny borgerlig har tilkendegivet at de ville opsige alle de menneskerettigheds - konvention der er til at hindre for at sparke på mennesker med anden etnisk oprindelse, selv grundlovsbestemmer der hindre det, skal ændres.
  Nu når slemme abe selv nævner det, så minder det en del om bl.a. nazisternes jødeforfølgelser
  Det skal siges at det ikke er kun mennesker med anden etniske oprindelse der skal sparkes bag i, men også de etniske dansker på en overførselsindkomst ( bortset fra førtidspensionister)
  Det på den baggrund at jeg komme i tanke om det meget rammende digt, der viser hvor galt det kan gå hvis man ikke værner om menneskerettigheder og solidaritet

 • Anmeld

  Kim Nielsen

  Arne Skov

  Tak

 • Anmeld

  A Hansen

  Nu sidder du jo selv på tinge ...

  ...for et parti, der nægter at stemme hverken for eller imod håndtryksloven af frygt for at skræmme vælgere væk.

  Ja, det kan godt være at Nye Borgerlige er storleverandører af varm luft, men der er sør'me også plads til dem, når landets største parti helt overlagt nægter at have en holdning, der kunne tænkes at stryge nogen mod hårene.

  Populister har kronede dage. Gad vide hvorfor, Lars Aslan?

 • Anmeld

  Morten Holgersen · Mester

  Og der kommer flere "populist"partier..

  Og det er bare så godt!

  Der skulle ikke være andet end "populist"partier- alle mafiaforsamlingerne i de eksisterende pengecirkusser burde tørre ud af mangel på opbakning, og det vil de også gøre, hvis ikke de lytter til folket "populus".

  Folket, og kun folket
  er drivkraften i skabelsen af verdens historie

  Og således også her i landet.
  Lars Aslan mangler at lytte til folket.

 • Anmeld

  Kim Nielsen

  A.Hansen

  Jeg kan forstå på dig at der kun er plads til et parti der kan sparke på de menneske der er både er svagt stillede økonomisk og ressourcemæssigt menneskeligt

  Det er tankevækkende og gade hvide det er en holdning, hvis du en dag selv har brug for solidaritet og hjælp

  For mig er det et uforståeligt menneskesyn

  Det er som om med et navn, der tyder at komme fra arbejderklassen, fuldstændig har glemt sine rødder

 • Anmeld

  hans preben pedersen · Vi Grønne EUer !!!!!!

  " STUERENE BLIVER I ALDRIG " !! MEN SAMARBEJDE ??

  " Hvad skal vi med kvinder " Vermudde !!! Magten for
  enhver pris !!!!!! S. taler med mange tunger !!!! Kan man
  egentlig være politikkere uden at udsprede falske rygter ?
  Men hvad er Ålternativet !!!! Det eneste Parti som er
  ægte GRØNT !!!
  Venligst hp.

 • Anmeld

  Frithjof Danielsen

  Socialdemokratiske løgne!

  I dagens Sjællandske kan vi læse Nick Hækkerup gå amok i moralsk forargelse over grådighed i Danske bank.
  Men han "glemmer" behændigt, at hans egen partifælle, Kramer Mikkelsen, har raget 5,2 Mkr. til sig fra skatteyderne i fratrædelsesgodtgørelse, selv om han INTET skal lave for millionerne. http://www.e-pages.dk/sjaellandskeslagelse/2869/

 • Anmeld

  Morten Holgersen · Mester

  Ja en utrolig grådighed i socialmafiaen.

  I Kina var han blevet nakkeskudt for korruption eller var kommet i arbejdslejr resten af livet.
  Der kunne han så pukle sammen med GrådigCarl fra venstremafiaen.
  Mange trænger til at blive straffet og korrekset.

 • Anmeld

  A Hansen

  Kim Nielsen

  Kan du ikke lige uddybe, hvordan du er kommet frem til at vide noget om mit menneskesyn, når alt hvad jeg skriver er, at Lars Aslan Rasmussen sidder i en folketingsgruppe, der ikke kunne få sig selv til at have en holdning om noget så latterligt symbolpolitisk som et håndtryk?

  Det er den største stråmand jeg har set i meget lang tid, Kim...

  Kan du ikke lige fortælle folk, hvilket parti, jeg stemmer på? Du må jo vide det, siden du har en holdning til det...

  Og arbejderklassen på grund af mit navn? Samme arbejderklasse som Erik Ninn Hansen fra K, Eva Kjer Hansen fra V, og Flemming Hansen fra DF?

 • Anmeld

  O.D

  Svar til Poul B

  Undskyld.... jeg benytter mig blot af min demokratiske ret til at kalde dig for den sløveste kniv i skuffen eller den mest hostende knallert på kajen, ud fra din udtalelse at du stemmer på NB, det er din demokratiske ret, det er ikke strafbart at være dum det er kun dumme handlinger der er strafbart.

 • Anmeld

  O.D.

  Svar til Morten Holgersen

  Korruptionen vil fortsætte uanset hvem der kommer til magten, men aldrig har det været så slemt som under venstre regeringen, det med nakkeskuddet ligger til gengæld lige om hjørnet hvis NB får magt som de har agt.

 • Anmeld

  Kim Nielsen

  A.Hansen

  Kære A.

  Først er der en formodning for at mennesker med et masse efternavn nok ikke har rødder tilbage adelen, godsejerne og konger - men der kan være undtagelse

  Når du skriver at landets støtste parti ( du mener formentlig S] kun ville stryge folkene med håret, så opfatter jeg det således, når der sker i sammenhæng med kritikken af at SF ikke kan tage stilling til om kommende statsborgere skal give hånd eller ej - som om S ikke ville være med at give bøllebank til mennesker med anden etnisk oprindelse
  Hvis din sætning skal forstås som at give DF et reelt modspil, så undskylder jeg, hvis jeg har tillagt dig nogen motiver, som du ikke har.
  Jeg ser ikke noget positivt i partier der forsøger at få magt ved at sparke på de grupper, der har sværest ved at komme i medierne at forsvare sig selv

  Jeg har opgivet at finde ud af hvad folk er, når nogle kalder sig for demokratiske socialisere og går ind for en rendyrket liberlistisk økonomisk politik og omvendt
  Tak for din reaktiont

 • Anmeld

  Mogens Bertelsen · Pensionist

  Dum.

  O.D
  Du mener at mennesker med andre meninger end dig er dumme !!
  Jeg synes faktisk det er DIG der er DUM !!

 • Anmeld

  Karina Rolighed

  Til Lars Aslan Rasmussen og Co.

  Syntes efterhånden det er dybt pinligt at være dansker. Jer der sidder der inden på borgen, burde snart tænke lidt over hvorfor i sidder der, for det ligner sku snart blå og rød stue nede i børnehaven, også mener jeg det sku seriøst.
  Det med at i råber op lige så snart at andre for mere opmærksomhed eller i føler jer uretfærdigt behandlet, det høre børnehaven til, så stop nu jeres møj, og vær jeres ansvar bevidst. Misundelse er en grim ting.

 • Anmeld

  Martin Jørgensen

  740.000 kr om året ( med eller uden sixpence )

  Det er hvad vi betaler vores politikere på Christianborg for at varetage vores og landets interesser.
  Men hvis man mener at det er mere vigtigt at skrive nedladende historier om andre,
  Så må fremtiden ligge i den kulørte del af pressen, så fat pennen og skriv en jobansøgning-Lars Aslan Rasmussen -eller tænk dig bedre om næste gang du poster dine fortællinger.
  Alt dette personfnidder er kun med til øge politikerleden, og den er i forvejen stor.

 • Anmeld

  Peter Hansen · pensionist

  Der er jo mangler i Lars Aslans indlæg

  I beskrivelsen af hvordan Pernille Vermund forsøger at bortforklare sin "ikke-politiker"-status glemmer han jo fuldstændig, at Pernille Vermund som 1. suppleant til Folketinget i 2018 faktisk har nægtet at indtage sin plads da hun fik muligheden.

  Formanden for Nye Borgerlige - som jo efter eget udsagn ved hvordan man kan stille Løkke stole for døren for at redde landet fra en truende invasion fra muslimer - orkede ikke at benytte sig af muligheden da hun fik den.

  Hun var oven i købet i en situation hvor hun kunne overtage det mandat som ville være afgørende for Lars Løkke. Og ved at tage plads i Folketinget ville hun jo i god tid inden valget kunne have vist vælgerne at hun var bedre til at sikre landets "ve og vel" end selv de mange mandater fra DF.

  Men af en eller anden grund ville den politiske 1. suppleant ikke benytte sig af sit store valgresultat ved valget i 2015 og svigtede derfor vælgernes forhåbning til at hun kunne levere resultater.

  Så soørgsmålet er jo hvorfor hun skulle blive bedre til det efter et valg - nå men hun har jo så også meddelt, at hun da heller ikke vil forsøge at blive genvalgt hvis vælgerne i første omgang alligevel skulle give hende chancen.

 • Anmeld

  Morten Holgersen · Mester

  1. Suppleantpladsen er fra sidste folketingsvalg, hvor P. Vermund var opstillet for Konservative.

  Hun mente med rette ikke at hun kunne tillade sig at tage pladsen, da det var en konservativ plads og derfor rettelig burde gå til en konservativ:
  Det synes jeg da er både ærligt og storsindet- og den moral tror jeg ikke hverken Jens Rohde eller Ida Auken ville have.

 • Anmeld

  J. Jensen

  2. Suppleant var Mette Thiesen

  Og hun ville så heller ikke levere resultater

 • Anmeld

  Peter Hansen · pensionist

  1. suppleant uden at være politiker

  Men Morten Holgersen det er jo ikke et spørgsmål om at være "storsindet".

  1. At være opstillet til folketinget og valgt som 1. suppleant og så påstå at man ikke er politiker er jo rent vrøvl.
  2. At påstå at landet står på randen af en katastrofe og så ikke ville give sit bidrag til at forhindre dette er jo nærmest landsskadelig virksomhed.
  3. Ingen pladser tilhører jo noget parti. Intet sted i Grundloven kan man se partierne omtalt. Derimod kan man læse at de valgte kun er forpligtet over for sig selv. Som 1. suppleant er hun valgt og skal derfor ikke tage hensyn til noget parti men alene forholde sig til sin egen overbevisning.
  4. Men chancen for at vise at hendes udmeldinger om at landets fremtid står over hensynet til at have en blå regering var åbenbart for skræmmende for hende selv om hun ville få det afgørende mandat.

  Så der er altså kun tale om levering af varmt luft uden reel ønske om at gøre tingene bedre for landet.

 • Anmeld

  ellinor tøndering

  BRAVO Martin Jørgensen

  Din vinkel er kort og skarp! Jeg forstår nu aldrig, hvorfor kvinder skal have så mange høvl for at vise mod til at bidrage med at holde styr på landets forhold.

 • Anmeld

  Bjarne Jensen · Folkepensionist

  Utroligt at Trumph’ismen ikke skræmmer!

  Man pukker på Lars Aslan fordi han pukker på Nye Borgerlige, endda selvom han har en åbenlys pointe om fake news.
  Hvorfor må han ikke når alle de liberale må?
  Politikere lyver og undskylder brudte løfter med manglende politisk muligheder, og alligevel tillægger vælgerne dem en moral, altså hvis man er enige med dem.
  Hvorfor skulle kvinder i øvrigt være mere oprigtige end resten af befolkningen? Helle Thorning, Margrethe Vestager, Inger Støjberg, m.fl.?

 • Anmeld

  karsten madsen

  nb er et liberal alliance projekt

  de liberale (la, nb m fl) er helt ligeglade med om de tilrejsende er flygtninge eller ej, om de er muslimer eller islamister bare de deltager i deres våde drøm om at arbejde for 40 kr i timen eller mindre og dermed undergraver det danske arbejdsmarked og velfærdssamfund

  gør de til gengæld ikke det skal de ud med det samme, ikke fordi de ikke er rigtige flygtninge og ikke fordi de er islamister men fordi de ikke bidrog til de liberales skumle plan, det er bare så vammelt og plat

 • Anmeld

  Anders Chr Hansen

  Løgnere

  At den der skulle komme fra en Socialdemokrat, jeg må krumme tæer, der findes vel næsten ikke et parti som S der har haft så mange notoriske løgnere over tid. Hvad med Nyrup angående Salman Rushdie, hvad med Mogens Lykketoft, og man kunne fortsætte for ikke at forglemme Helle Thorning-Schmidt

 • Anmeld

  Leif Knudsen · Civ.ing.

  Tonen

  Drn hsds6ke tone kommer som altid fra socialistisk side. Jeg hører at den tolerante debattør Lars Aslan hurtigt blokerer dem på FB, som er uenig med ham. En standard socialist for hvem censur og undertrykkelse er første naturlige skridt.

 • Anmeld

  Bjarne Jensen · Folkepensionist

  Jep!, Trumph’ismen, Er kommet til lille Danmark.

  Trumph’ismen med censur og mental undertrykkelse bruges flittigt af den såkaldte elite både når der skal bashes indvandrere, arbejdsløse, syge og sågar socialister, som vover at ytre sig.
  Velbekomme!

 • Anmeld

  Kim Nielsen · Verdensborger

  Peter Hansen

  Fjolset fra hjemmet
  Har før demonstreret sin uvidenhed om demokrati, økonomi og historie og nu gør han sig klog på andres politiske strategi
  Det er således hjemmets beboere enten ser kommunister allevegne eller DF ere
  Kunne man ikke bliver inviteret med til jerrs møder på hjemmet det vil sikret slå mange af de skørste film igennem tidenden
  Måske skulle jeg omformulere det til Peter Hansen lav LQ
  BA BA bæ bæ ba
  Det er rart det gamle arbejder parti det er så rummeligt, at der er en plads til en idiot