Lars Seier ansætter Anders Fogh som strategisk rådgiver

NAVNE: Anders Fogh Rasmussen (V) bliver strategisk rådgiver i Lars Seier Christensens blockchain-virksomhed, Concordium. Her skal han hjælpe virksomheden med at vokse internationalt.

Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen er blevet ansat som strategisk rådgiver i Lars Seier Christensens nye virksomhed, Concordium.

Det skriver Computerworld.

Saxo Bank-milliardæren vil udvikle sin blockchain-virksomhed globalt, og det er her, Anders Fogh Rasmussen kommer ind i billedet. 

"Vores netværk vil støtte sikre valgsystemer til beskyttelse af civilsamfundets institutioner, som er fundamentale for et velfungerende demokrati. Med Anders' rådgivning vil Concordium være bedre rustet til at blive et verdensomspændende, troværdigt netværk for sikre transaktioner, især gennem en forbedring af valghandlingers integritet," siger Lars Seier Christensen ifølge Computerworld i en selskabsmeddelelse.

Fra Statsministeriet til blockchain-virksomhed
Concordium er ikke helt fremmed for Anders Fogh Rasmussen. Han er nemlig en del af virksomhedens bestyrelse. 

Som strategisk rådgiver kan han se frem til at arbejde sammen med erhvervskvinden Lone Fønss Schrøder, der i februar blev udpeget til topchef i Concordium.

I april 2009 blev Anders Fogh Rasmussen valgt til posten som generalsekretær i Nato. Det resulterede i hans afsked med statsministerembedet, som han havde haft siden 2001.

Han stod herefter i spidsen for Nato i fem år, og i 2014 stiftede han selskabet Rasmussen Global, der leverer politisk og erhvervsmæssig rådgivning.

Forrige artikel Theresa May vil udskyde Brexit til 30. juni Theresa May vil udskyde Brexit til 30. juni Næste artikel Ministre opfordrer kommuner til at sænke skatten Ministre opfordrer kommuner til at sænke skatten