Se spørgetimen: Frederiksen vil åbne grænserne hurtigere

SPØRGETIME: Regeringen vil åbne grænserne for folk fra de lande, hvor smittetrykket er "på et acceptabelt niveau", sagde statsministeren i spørgetimen tirsdag. 

Efter pres fra flere partier i folketinget og fra EU-Kommissionen er regeringen nu klar til at åbne grænserne hurtigere. Regeringen vil opstille objektive kriterier for, hvilke landes borgere der må komme ind i Danmark.

Det sagde Mette Frederiksen i spørgetimen tirsdag.

"Vi vil i regeringen gerne opstille nogle objektive kriterier for, hvornår et land er sikkert nok til, at dets borgere kan besøge Danmark. Med andre ord: Hvis antallet af nye smittede i et land er på et acceptabelt niveau, er det vores ønske at åbne grænserne til det land," sagde hun.

Se hele spørgetimen i videoen ovenfor.

 

Forrige artikel Regeringen lander bred aftale om affald: Mere skal sorteres, og mindre skal gå op i røg Regeringen lander bred aftale om affald: Mere skal sorteres, og mindre skal gå op i røg Næste artikel Vismænd: For tidligt at sende penge ud til danskerne for at genstarte økonomien Vismænd: For tidligt at sende penge ud til danskerne for at genstarte økonomien