Live-podcast: Har DK sovet i timen i det idrætspolitiske magtspil?

I anledning af Altingets nyeste nichemedie, Altinget Idræt, går i luften, sender vi live fra vores podcaststudie i dag kl. 9.00. Her diskuterer redaktør Rasmus Løppenthin sammen med senioranalytiker ved Play the Game Stanis Elsborg og Poul Broberg, der er chef for Public Affairs i Danmarks Idrætsforbund, om Danmark har sovet i timen i det idrætspolitiske magtspil.

Mads Outzen

De internationale fodboldforbund UEFA og FIFA har i årevis været martret af korruptionsskandaler. Matcfixing risikerer i stigende grad at undergrave sportens troværdighed, og regimer som Rusland, Kina og Qatar bliver til overflod tildelt store, internationale sportsbegivenheder. 

Derfor spørger Altinget Idræt: Har Danmark gjort nok for a sige fra, eller har vi været for passive i det globale, idrætspolitiske magtspil? Og bør vi få en markant, international idrætspolitik, så vi kan bekæmpe de antidemokratiske kræfter i international topsport?

Det diskuterer senioranalytiker ved Play the Game Stanis Elsborg og Poul Broberg, der er chef for Public Affairs i Danmarks Idrætsforbund.

 

Altinget blander sport og politik i nyt nichemedie

Altinget lancerer 5. maj nyt nichemedie: Altinget Idræt. Nichen fokuserer benhårdt på idrætspolitikken og bliver den første af sin slags i Danmark. Vores rolle bliver ikke at dække kampen på banen. Vi dækker kampen mellem beslutningstagerne.

Du kan prøve Altinget Idræt gratis og uforpligtende i 14 dage:
https://www.altinget.dk/abonnement?id=44

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00