Se pressemødet, hvor Frederiksen indfører krav om mundbind og giver hints om den kommende finanslov

CORONA: Med statsministeren i spidsen blev der lørdag gjordt status på coronasituationen i Danmark. Det skete på baggrund af en bred aftale om genåbningens fjerde fase og det stigende antal smittede den seneste uge. Gense pressemødet her.

Statsminister Mette Frederiksen holdt pressemøde om coronasituationen lørdag formiddag og orienterede blandt andet om, at der bliver krav om mundbind i al offentlig transport på alle tidspunkter af døgnet. Kravet træder i kraft fra og med lørdag den 22. august.

Statsministeren talte også kort om den økonomiske situation efter de nyeste tal har vist, at det danske bnp er faldet mere end nogensinde. Men der er positive tegn på, at det går fremad, sagde statsministeren og tilføjede, at regeringen snart vil fremlægge et forslag til finanslov, der skal gøre økonomien robust og vil indeholde investeringer det grønne og i coronaberedskab.

Flere andre ministre og myndigheder deltog også på pressemødet.

Se pressemødet i videoen ovenfor.

Forrige artikel Regeringen bøjer sig for næse-flertal: Vil forlænge krav om biobrændstof Regeringen bøjer sig for næse-flertal: Vil forlænge krav om biobrændstof Næste artikel Nedslag i coronapressemødet: Nedslag i coronapressemødet: "Der er ganske enkelt for mange med ikke-vestlig bagrund, som er smittet"